Ποιοι προσλαμβάνονται στις παιδικές κατασκηνώσεις δήμου Τρίπολης

Ποιοι προσλαμβάνονται στις παιδικές κατασκηνώσεις δήμου Τρίπολης

Ιούνιος 10, 2016 - 15:41
9 σχόλια

Ανακοινώθηκαν σήμερα 10/6/2016 από το Δήμο Τρίπολης τα ονόματα των αιτούντων ανά ειδικότητα, που επιλέχτηκαν και θα εργαστούν στις παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος.

 Η πρόσληψη σύμφωνα με την Απόφαση του Δήμου Τρίπολης αφορά στο χρονικό διάστημα από 17-6-2016 έως και 12-8-2016.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Με την πρίζα σχετίζονται δύο αλληλοσυμπληρούμενα ηλεκτρικά εξαρτήματα: Ηλεκτροδότης (ή ρευματοδότης ή πρίζα ή με παραφθορά μπρίζα): Το εξάρτημα που βρίσκεται συνήθως στηριγμένο στον τοίχο και είναι σταθερό. Έχει εσοχές, για να στηρίζεται ο Ηλεκτρολήπτης (ή ρευματολήπτης ή βύσμα): Το εξάρτημα στο οποίο καταλήγει το καλώδιο της συσκευής .

βύσμα (το): βύσμα 1.(ηλεκτρολογία) εξάρτημα στην άκρη καλωδίου που εισάγεται σε κατάλληλη υποδοχή των ηλεκτρικών συσκευών και τις τροφοδοτεί με ρεύμα. 2.(αργκό) πρόσωπο που μπορεί να ασκεί επίδραση σε αποφάσεις ή εξελίξεις υπέρ ενός άλλου ατόμου ή ομάδας ατόμων. αναξιοκρατία (η): η μη εφαρμογή αξιοκρατικών κριτηρίων (συνηθ. για το διορισμό, τη μετάθεση ή την προαγωγή υπαλλήλων). εμετός (ο): 1. Αποβολή των περιεχομένων του στομάχου από το στόμα μέσω συνεχών μυϊκών συσπάσεων λόγω ποικίλων διαταράξεων. 2. Το αίσθημα έντονης αηδίας.

Να υποθέσουμε ότι ο αρχηγός πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη θέση, έτσι δεν είναι, «δημαρχεύοντα» Πάρη;

ΚΑΝΑ ΟΜΟΑΔΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΗΡΑΝΕ ΦΕΤΟ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΛΟΥΣ; ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάφτει παιδιά, εύχομαι καλή κατασκηνωτική περίοδος για τα παιδιά της Τριπολιτσάς!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.