Πλησιάζει στον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Μπαράλες

Πλησιάζει στον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Μπαράλες

Απρίλιος 28, 2015 - 13:13
0 σχόλια

Η επιστροφή του Χερόνιμο Μπαράλες στον αγώνα με τον Πανθρακικό για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Πανθρακικό την περασμένη Κυριακή (26/4) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» συνδυάστηκε με γκολ και αποδεικνύει πόσο πολύτιμος ποδοσφαιριστής είναι για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο  Αργεντινός killer βρήκε για 17η φορά δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και παραμένει στην κορυφή του σχετικού πίνακα των σκόρερ και είναι πολύ κοντά στο γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης που θα πάρει τον τίτλου του πρώτου σκόρερ στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο ο Μπαράλες δέχθηκε κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον Πανθρακικό κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές (Ξάνθη εκτός-Κέρκυρα εντός) καθώς έχει συμπληρώσει το όριο μένοντας στα 17 γκολ.

Ο Μπαράλες ουσιαστικά απειλείται από δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα από τον Τσόρι Ντομίνγκεζ και από τον Κώστα Μήτρογλου που έχουν από 14 τέρματα συνολικά.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως Μπαράλες έφτασε τα 25 γκολ με τη φανέλα του Αστέρα στη Super League πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που την τριετία (2007-2010) σημείωσε 26 γκολ και είναι ο αρχι-σκόρερ του Αστέρα στην κορυφαία εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League

1. Χερόνιμο Μπαράλες 17 (Αστέρας)
2. Κώστας Μήτρογλου 14 (Ολυμπιακός)
3. Τσόρι Ντομίγκεζ 14 (Ολυμπιακός)
4. Μάργκους Μπέργκ 13 (Παναθηναϊκός)
5. Νίκος Καλτσάς 12 (Βέροια)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.