Πλήρωσε τα λάθη του… Παναρκαδικός – Ερμής Κιβερίου 1 -3 (video)

Πλήρωσε τα λάθη του… Παναρκαδικός – Ερμής Κιβερίου 1 -3 (video)

Δεκέμβριος 21, 2014 - 18:02
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός δεν τα κατάφερε και γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ερμή Κιβερίου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση και χάνοντας πολύτιμο έδαφος ενόψει της συνέχειας.

Ο Ερμής Κιβερίου κατάφερε στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Ψυχογιού να ανοίξει το σκορ στο 9’ μετά από έξυπνη κομπίνα σε φάουλ και τον Σελή και  με κοντινή κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του . Στην συνέχεια ο Παναρκαδικός προσπάθησε να βγει στην επίθεση όμως τα πολλά λάθη και η κακή κυκλοφορία της μπάλας έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλευτούν και χτυπώντας στη κόντρα να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ στο 39’ με τον Κάπλατζιτς.

Ο Παναρκαδικός αντέδρασε στο αμέσως επόμενο λεπτό και με το αυτογκόλ του Φίλη στο 40’ μετά το φάουλ του Καδά μειώνοντας  1-2. Το ‘’τριφύλλι’’ κάπου εκεί φάνηκε να ξυπνά και στο 44’ έχασε την μεγάλη ευκαιρία μετά το σόλο του Κώτσιρα και το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή να αποκρούει ο Κοζιώτης με τα πόδια χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία για να λήξη το πρώτο ημίχρονο με 1-2.

Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός πήρε την κατοχή της μπάλας έκλεισε στο μισό γήπεδο τον Ερμή Κιβερίου  που προσπαθούσε με κάθε τρόπο και με πολλές καθυστερήσεις να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα όμως και πάλι έλειψε η κλασική ευκαιρία με τις καλύτερες στιγμές να είναι το μακρινό σουτ του Κώτσιρα που έβγαλε σε κόρνερ ο Κοζιώτης και το σουτ του Βλαχοκυριάκου έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά βρήκαν χώρους και αφού έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 91’ με το σουτ του Καλογιάννη μέσα από την περιοχή να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο Ψυχογιός τελικά με τον ίδιο παίκτη τον Καλογιάννη έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 93΄μετά το τραγικό λάθος του Μπούτα.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Μπεντεβής, Κωστάκης (Κλαπής), Βλαχοκυριάκος, Κώτσιρας, Δήμος, Αρδάμης (Πετρόπουλος Ρ.), Καδάς, Αρώνης (Νάνος)

Ερμής Κυβερίου: Κοζιώτης, Τζιέρης (Βιρβίλης), Ζίου, Φίλης, Σελλής, Κάπλατζις ( Καστρίτης), Καλυβόπουλος, Άβι, Μαρίνης, Καλογιάννης, Κέλι (Αντεγιόγιο)

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Ερμής Κιβερίου 1-3


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.