Το ArcadiaPortal «τρύπωσε» στα μαγικά σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού Τρίπολης (photos+video)

Το ArcadiaPortal «τρύπωσε» στα μαγικά σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού Τρίπολης (photos+video)

Δεκέμβριος 21, 2014 - 18:03
2 σχόλια

Ο Αϊ Βασίλης τραγουδά για το ArcadiaPortal.gr

Τα μαγικά σπιτάκια στην πλατεία Πετρινού άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν τους μικρούς φίλους που ήθελαν να δουν από κοντά τα μαγικά που έκαναν τα καλλικαντζαράκια. Το πρωί της Κυριακής η πλατεία γέμισε από κόσμο, μιας και ο καιρός βοήθησε, και τα παιδιά δεν αμέλησαν να επισκεφθούν τα μαγικά σπιτάκια.

Αφού έκαναν ένα πέρασμα και άφηναν το γράμμα τους για να σταλεί στον Αϊ Βασίλη, όπου ζητούσαν τι δώρο θέλουν να τους φέρει, μετά επισκέπτονταν τα άλλα σπιτάκια που τους έκαναν διάφορα «μαγικά» αλλά και ζωγραφιές.

Ο Αϊ Βασίλης περίμενε τα παιδάκια στο σπίτι του για να μιλήσει μαζί τους και να τους ευχηθεί Χρόνια Πολλά και να τους πει ότι την παραμονή θα τους επισκεφθεί για να τους πάει τα δώρα τους. Τα μαγικά αλλά και η αγκαλιά του ΑΪ Βασίλη έκαναν χαρούμενα τα παιδιά τα οποία απόλαυσαν την ημέρα με παιχνίδια, μαγικά και βόλτα μα το τρενάκι.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Μύρισαν Χριστούγεννα στα Καλύβια στην Τρίπο


2 Σχόλια

Ρε παιδιά πέρσυ στην πλατεία Άρεως ήταν καλύτερα. Τώρα έχει πολύ στριμωξίδι στην πλατεία Πετρινού. Περιμέναμε μία ώρα στη ουρά με τα παιδιά, τελικά βαρέθηκαν και φύγαμε. Μήπως έπρεπε αυτές τις μέρες να έχει περισσότερα σπιτάκια ανοιχτά?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.