Επικαιρότητα

Latest

Ξεχάστε το «κερνάω καφέ» - Ολοταχώς για τα 3 ευρώ στο... χέρι

Η τιμή του καφέ για μια ακόμη φορά κινείται ανοδικά, ενώ σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει εκτιναχθεί κατά 72,92%. Συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου του 2023, κόστιζε 144 δολάρια/ κιλό ενώ τον Απρίλιο του ’24 η τιμή άγγιξε τα 249 δολάρια/ κιλό.

Περισσότερα

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση κατά 8% σημείωσαν οι θάνατοι στη χώρα

Μείωση κατά 2.836 θανάτους ή 8% σημείωσαν οι θάνατοι στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων λόγω της πανδημίας Covid-19, τις πρώτες 13 εβδομάδες εφέτος (1/1/2024- 31/3/2024) και ανήλθαν σε 32.822 (16.597 άνδρες και 16.225 γυναίκες).

Περισσότερα

Εορτή Παναγίας Θρηνωδούσας στο Κεραστάρι

Με κάθε λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος, Κυριακή των Μυροφόρων 19 Μαϊου 2024, η Παναγία η Θρηνωδούσα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Κεραστάρι Αρκαδίας. 

 

Περισσότερα

Οι ευρωεκλογές, η Eurovision και τα «λόμπι» που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη

Καταλήψεις γίνονται σε πρωτοκλασάτα πανεπιστήμια για τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη.

Περισσότερα

Οι αλλαγές που φέρνει ο νέος Δικαστικός Χάρτης στην Αρκαδία - Τι γίνεται με τα Εφετεία

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής την 1η Μαΐου 2024 το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας, χωροταξική αναδιάρθρωση των δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης και άλλες διατάξει

Περισσότερα

Άμεση ανταπόκριση του Γιάννη Τρουπή στα αιτήματα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Αρκαδίας

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Γιάννη Τρουπή καθώς και τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Κορινθίας, Λα

Περισσότερα

Καμία ίδια ενδεκάδα με την άλλη σε τρία παιχνίδια του Παναρκαδικού στα μπαράζ ανόδου

Ο Παναρκαδικός σε τρία παιχνίδια στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με εφτά βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία που τον φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και σε τροχιά ανόδου.

Περισσότερα

Εικόνες από τα παλιά στο γήπεδο του Παναρκαδικού (pics)

Το γήπεδο του Παναρκαδικού στο παιχνίδι με την Θύελλα Αμπελοκήπων ήταν κατάμεστο με 800 και πλέον φίλους του ποδοσφαίρου να γεμίζουν τις κερκίδες για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του τριφυλλιού.

Περισσότερα

Ο Μητσοτάκης για την πρόεδρο της Β. Μακεδονίας: Δεν θα δεχθούμε παρόμοια ολισθήματα

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόκληση της νέας προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, στην ορκωμοσία της, η οποία αποκάλεσε «Μακεδονία» τη χώρα της, προκαλώντας την αντίδραση της Αθήνας και των Βρυξελλών.

Περισσότερα

Η Eurovision είναι πλέον ακατάλληλη για ανηλίκους

Ω, Παίδες Ελλήνων, τι είδαμε και φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision! Κακόγουστο πορνό, μαζί με διαβόλους, θεάματα ακατάλληλα δι' ανηλίκους ως προς το ένα σκέλος, αχαρακτήριστα ως καλλιτεχνικές, υποτίθεται, δημιουργίες ως προς το άλλο...

Περισσότερα

Ρίξε μια ζαριά καλή...

Το σκίτσο της ημέρας από τον Γιώργο Καπράνο.

Περισσότερα

Επιστολή 66 ευρωβουλευτών στον Σαρλ Μισέλ για τη σύγκληση Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη Ράφα

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ για την επείγουσα σύγκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με στόχο να συζητηθούν οι συνέπειες της ισραηλινής εισβολής στη Ράφα και να επιβληθούν ευρωπαϊκές κυρώσεις, συνυπογράφουν 66 ευρωβο

Περισσότερα

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα σήμερα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σήμερα στην Άγκυρα, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας. Στις 15:30 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdoğan, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Περισσότερα

Σελίδες