Πλεύρης: Κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Πλεύρης: Κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Δεκέμβριος 09, 2021 - 19:30
2 σχόλια

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αναφορά αξιόποινων πράξεων κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννακου και παντός υπευθύνου που διακινεί ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις για δήθεν ύπαρξη κλινών ΜΕΘ που κρατούνται για επιλεγμένα πρόσωπα και δεν διατίθενται στους ασθενείς.

Πλέον, όσοι διακινούν τις ψευδείς ειδήσεις θα κληθούν να λογοδοτήσουν, καθώς προκλητικά συκοφαντούν ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΚΑΒ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

και κάπου εδώ βρίσκει εφαρμογή του νέου άρθρου που εισήγαγαν στον ποινικό κώδικα προσφάτως περί διασπορά ψευδών ειδήσεων που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία

Ακόμη και όταν μήνυε τον Πολάκη με τον τρόπο που μιλούσε έδειχνε ότι είναι συνδικαλιστής του ιδίου φυράματος με Φωτόπουλο και Μπαλασόπουλο. Εκεί που ξεβρακώθηκε ήταν όταν απέδωσε στον εμβολιασμό μιας νοσηλεύτριας στην Κέρκυρα μια πρόσκαιρη παράλυση χωρίς στοιχεία "για να αποζημιωθεί , έχει και δυο παιδάκια". Μην μπερδεύεστε με τις παρατάξεις, κοιτάξτε τους εδώ της ΔΑΚΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.