Πλαστά πτυχία και διπλοθεσίτες στη Βουλή των Ελλήνων

Πλαστά πτυχία και διπλοθεσίτες στη Βουλή των Ελλήνων

Νοέμβριος 25, 2015 - 14:02
1 σχόλια

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, λέει ο λαός... Σαράντα τρεις εργαζόμενοι στη Βουλή είδαν τις συμβάσεις τους να ανανεώνονται, ενώ δύο από αυτούς, πήραν τα παπούτσια στο χέρι.

Έτσι, για ένα εξάμηνο ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 43 από τους 45 εργαζόμενους κυρίως στο Κανάλι της Βουλής και στο Γραφείο Τύπου της Βουλής των Ελλήνων. Οι δύο υπάλληλοι που έμειναν εκτός είναι περιπτώσεις των καιρών: ο ένας είχε καταθέσει παραποιημένο πτυχίο και ο άλλος εργαζόταν σε δημόσιο φορέα με σύμβαση αορίστου χρόνου, αλλά δεν είχε ενημερώσει τη Βουλή! 

«Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και οι δύο συμβασιούχοι εργαζόντουσαν εδώ και πολλά χρόνια στη Βουλή των Ελλήνων χωρίς να έχουν ποτέ εντοπιστεί! Η εξάμηνη ανανέωση των συμβάσεων μπορεί να μην λύνει οριστικά το θέμα της ομηρείας των συμβασιούχων της Βουλής αλλά τουλάχιστον τους παρέχει την δυνατότητα να μπορούν να στο τέλος του μήνας να πληρωθούν καθώς εδώ και πολλούς μήνες μπορεί να εργάζονται μεν κανονικά και καθημερινά αλλά να μην πληρώνονται», γράφει το newsit.gr.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.