Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενημέρωση για καινοτομία, ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενημέρωση για καινοτομία, ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα

Νοέμβριος 25, 2015 - 14:31
1 σχόλια

Η επιχειρηματικότητα κάθε μορφής βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των δράσεων και πρωτοβουλιών του Επιμελητήριου Αρκαδίας. Παράλληλα εστιάζει στη διάδοση και ανταλλαγή ιδεών για την υποστήριξη του Επιχειρείν.

Με στόχο την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση - ενημερωτική ημερίδα  – με θέμα: «Θέληση, Όραμα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα», την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Με αφορμή την επίσκεψη, πρωτοπόρου επιχειρηματία σε θέματα οικολογικής καινοτομίας και όχι μόνο, του κ. Παύλου Ευμορφίδη Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη ελληνικής - πολυεθνικής εταιρίας χαρακτηρισμένης ως success story, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προσκαλεί τους επιχειρηματίες, φοιτητές, πολίτες της Αρκαδίας να παρευρεθούν στην ανοιχτή συζήτηση προκειμένου να περιγράψουν την προσωπική τους επιχειρηματική εμπειρία ή ιδέα που ξεχωρίζει για την καινοτομία και τις δράσεις της.

Στη διάρκεια της συζήτησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν ότι η επιχειρηματικότητα αφορά τον καθένα, αφού σημαίνει καινοτομία, αποτελεσματική υλοποίηση των πόρων, νέες ιδέες και λύσεις, συνεχείς βελτιωτικές αλλαγές.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γιατί αγνοείτε την ντόπια επιχειρηματικότητα με την παγκόσμια καινοτομία: να φέρνεις χρήμα απ'το Ντουμπάι και να το μοιράζεις σε ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.