Το πιο κωμικό «Ψέμα στο ψέμα» είπαν οι δάσκαλοι Αρκαδίας στο Μαλλιαροπούλειο (pics,vid)

Το πιο κωμικό «Ψέμα στο ψέμα» είπαν οι δάσκαλοι Αρκαδίας στο Μαλλιαροπούλειο (pics,vid)

Ιούνιος 03, 2017 - 12:00
1 σχόλια

Οι δάσκαλοι Αρκαδίας εντυπωσίασαν και πάλι με τη νέα τους παραγωγή «Ψέμα στο ψέμα», η αυλαία της οποίας άνοιξε την 1η Ιουνίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Ατάκα την ατάκα, κωμικές καταστάσεις δοσμένες άρτια από τους ηθοποιούς χάρισαν άφθονο γέλιο στους θεατές, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τη Θεατρική Ομάδα των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας που παρουσίασαν τη δεύτερη παραγωγή τους για αυτή την άνοιξη, μετά το παιδικό-νεανικό «Οικογένεια Νώε» που απόλαυσαν οι μικροί θεατρόφιλοι.

Το Ψέμα στο ψέμα» του Anthony Neilson είναι ένα από τα πιο αγαπητά και πολυπαιγμένα κείμενα του σύγχρονου θεάτρου αυτού του είδους και γνωρίζει τεράστια επιτυχία όπου κι αν ανεβαίνει.

Σωστό αποδείχθηκε το αισθητήριο των δασκάλων της Αρκαδίας να παρουσιάσουν μια γρήγορη, γεμάτη εκπλήξεις κωμωδία, αφού το κοινό τούς καταχειροκρότησε ενθουσιασμένο.

Η παράσταση θα διαρκέσει έως 15-6-2017 (εκτός από 3-4 και 5/6/2017) και ώρα 9.00μμ. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά 7.30 έως 9.00 μμ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Θεατρική παράσταση «Ψέμα στο ψέμα»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συγχαρητήρια....τέλεια απόδοση του έργου που το έχω ξαναδεί στην Αθήνα και ομολογώ ότι ήταν ισάξιο και καλύτερο..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.