Υπερήφανους μας κάνει ο ποδηλάτης Χ. Καστραντάς από την Τρίπολη στη Ρουμανία (pics,vid)

Υπερήφανους μας κάνει ο ποδηλάτης Χ. Καστραντάς από την Τρίπολη στη Ρουμανία (pics,vid)

Ιούνιος 02, 2017 - 20:41
1 σχόλια

Ο Έλληνας διεθνής αθλητής Χάρης Καστραντάς από την Τρίπολη είναι ένας από τους έξι εκλεκτούς αθλητές που εκπροσωπούν τη χώρα μας στον ποδηλατικό γύρο Ρουμανίας και έχει την τιμή να είναι ο αρχηγός της γαλανόλευκης συμμετοχής. 

Μετά από μερικούς μήνες που βρέθηκε εκτός βάθρου, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει ένα δυναμικό come back ανεβαίνοντας ξανά στο βάθρο σε σημαντικές διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας.
Αυτή τη φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας κατάλαβε τη δεύτερη θέση στο 1 ΕΤΑΠ του Γύρου Ρουμανίας (Tour of Bihor), έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων κατηγορίας 2.2 , ενταγμένο στο καλεντάρι της παγκοσμίας ομοσπονδίας (UCI) με συμμετοχές από όλη την Ευρώπη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σημερινός αγώνας ήταν 180 χιλιομέτρων με τον αθλητή από την Τρίπολη να βρίσκεται στο  σπριντ μαζί με πολλούς ακόμα αθλητές.

Ο αγώνας κρίθηκε στο τελικό σπριντ και όπως θα δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα, ο Καστραντάς επικράτησε και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, κάνοντάς μας υπερήφανους για ακόμα μία φορά.
Αλλά και ο Γιώργος Κοτσιώνης από την Αρκαδία είναι ένα ποδηλάτης που εκπροσωπεί τη χώρα μας και ο οποίος έκανε μια αξιέπαινη προσπάθεια με την πρώτη του διεθνή συμμετοχή με την εθνική ομάδα.

Το Tour of Bihor 2017 είναι αγώνας 3 ημερών - με 4 ΕΤΑΠ στο σύνολο του- και οι ποδηλάτες θα διανύσουν συνολικά 410 χιλιόμετρα με πολύ δυνατές ανηφόρες στα δύσκολα οροπέδια της Ρουμανίας.
Να ευχηθούμε από καρδίας καλή συνέχεια στην Ελληνική αποστολή και στους αθλητές από την Αρκαδία Χάρη Καστραντά και Γιώργο Κοτσιώνη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί (Fun Sport HD)  την παρουσίαση της Εθνικής μας στο (8:30').τον τερματισμό στο (43'), την απονομή στη (1:00:00).

Video: 

LIVE ETAPA 1 TURUL CICLIST AL BIHORULUI 02 06 2017 | FULL HD 1080P


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.