Περιοδεία Μητσοτάκη και στην Αρκαδία;

Περιοδεία Μητσοτάκη και στην Αρκαδία;

Οκτώβριος 10, 2023 - 10:03
1 σχόλια

Η Νέα Δημοκρατία, που έχει σταθερά τον στόχο του «13 στα 13» στις περιφέρειες -μέχρι στιγμής έχει επικρατήσει σε έξι- θα «βάλει τα δυνατά της» για να τον επιτύχει.

Έτσι, από τη Βουλγαρία, όπου βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε χθες στη Μυτιλήνη, όπου συνάντησε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή, ενώ «αναμένεται να επισκεφθεί τη Μαγνησία μαζί με τον Κώστα Αγοραστό, να μεταβεί σε Θράκη, Δυτική Μακεδονία και πιθανότατα και στην Αρκαδία, τον μοναδικό νομό της Πελοποννήσου που ο Πέτρος Τατούλης κατάφερε να περάσει τον Δημήτρη Πτωχό», όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στην kathimerini.gr o Σταύρος Παπαντωνίου.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μην ξεχάσει μαζί με το βουλευτή να επισκεφτεί και τον Τζιούμη. Με τέτοια αποδοχή από τους νεοδημοκράτες του συνδυασμού του και των ψηφοφόρων νομίζω ο πρωθυπουργός πρέπει να υποβάλλει τα σέβη του στην περίπτωσή του !!! Και περίμενε ο Σμυρνιώτης να βγει ….

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.