Πέρασαν τα δύσκολα, έρχονται τα «πρέπει» για τον Αστέρα

Πέρασαν τα δύσκολα, έρχονται τα «πρέπει» για τον Αστέρα

Σεπτέμβριος 17, 2018 - 22:06
8 σχόλια

Το τέλος της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League βρίσκει τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς βαθμό έχοντας βγάλει ωστόσο ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα.

Η αρκαδική ομάδα κοίταξε στα μάτια και τον ΠΑΟΚ, και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, κέρδισε τις εντυπώσεις με βάση την εικόνα που είχε αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει βαθμό η βαθμούς ελέω είτε διαιτησίας είτε ακόμα και της τύχης που του γύρισε την πλάτη.

Με δύο παιχνίδια εκτός Τρίπολης σε Τούμπα και "Καραϊσκάκης" και ένα εντός με την ΑΕΚ και με φουλ αγωνιστική δράση των ομάδων αυτών από τα Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και οι τρεις ήττες φαινομενικά είναι εντός προγράμματος όμως αφήνουν πικρή, άδικη γεύση στην ομάδα που προσπάθησε αλλά έμεινε χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν με τους κιτρινομπλέ να αφήνουν πίσω τους τα δύσκολα και να σκέφτονται τα "πρέπει" που έρχονται στην συνέχεια με θεωρητικά πάντα πιο βατούς αντιπάλους για να μπορέσουν να κάνουν το απαιτούμενο come back και να μετουσιωθούν και στην πράξη οι εμφανίσεις σε βαθμούς. 

Σαφέστατα και κανένας αντίπαλος επιπέδου Super League δεν είναι εύκολος ούτε το πρόγραμμα είναι στρωμένο τις επόμενες αγωνιστικές με ροδοπέταλα αλλά έρχονται αγώνες που ο Αστέρας μπορεί και πρέπει πια να ξεκινήσει να παίρνει τους πρώτους βαθμούς.

Μια τέτοια αναμέτρηση είναι αυτή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που επίσης μετράει τρεις ήττες το προσεχές Σάββατο (22/9, 18:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και ο Αστέρας Τρίπολης θα επιχειρήσει να κάνει σεφτέ  και βέβαια μια νέα αρχή.

Από εδώ και στο εξής είναι δεδομένο πως η αρκαδική ομάδα πρέπει να κερδίσει τον Απόλλωνα, πρέπει να αρχίσει να παίρνει νίκες και βαθμούς, πρέπει να αξιοποιήσει τις εμφανίσεις της σε αποτελέσματα με το "πρέπει" να χρίζει της δικής του πνευματικής διαχείρισης.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Με το να γράφετε γλυκαναλατα αρθρακια δεν συσπειρωνετε τον κόσμο που από ότι φαίνεται δεν τον πάει τονκαημενουλη τον ΑστερακοΣτην πόλη με υπάρχουν πολλοί ολυμπιακοί αεκτζηδες παναθηναικοι.

Τα πρότυπα που έχουν είναι ο Μαρινάκης και ο Θεοδωρίδης... τι περιμένεις;;;; μόνο με κόκκινα γυαλιά τα βλέπουν όλα.

16:20 Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να είναι υπερήφσνος που είναι μακάκας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.