Πένυ Αναστοπούλου: Ο Άρης Τρίπολης παραμένει ομάδα και οικογένεια

Πένυ Αναστοπούλου: Ο Άρης Τρίπολης παραμένει ομάδα και οικογένεια

Ιούνιος 17, 2017 - 18:14
0 σχόλια

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του Άρη Τρίπολης Πένυ Αναστοπούλου μιλάει στο "Ματιές Στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο" για την φετινή χρονιά των κιτρινομαύρων τονίζοντας πως ο υποβιβασμός δεν επηρέασς την ομάδα που παραμένει μία οικογένεια και θα προσπαθήσει από την νέα σεζόν να επιστρέψει ξανά στην Β' Εθνική.

Αναλυτικά

Στο Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο η Αρχηγός και στόπερ του Άρη Τρίπολης, Πένυ Αναστοπουλου,εκπροσωπεί την ομάδα του Νομού Αρκαδιας που συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β' Εθνικης Γυναικών (2016-17).

Όπως μας εξομολογείται η ίδια, ο υποβιβασμός της δεν επηρέασε το κλίμα της ομάδας,αντίθετα το οικογενειακό στοιχείο επικρατεί για τα καλά στις τάξεις της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Τρίπολης.

Ο Άρης Τρίπολης τερμάτισε στην 7η θέση και τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς και οδηγήθηκε στον υποβιβασμό στην Γ'Εθνικη, όπου θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η Πένυ Αναστοπουλου, ηγετική φυσιογνωμία και πολλές φορές δίνει το στίγμα της και εκτός αγωνιστικών χώρων, δίνοντας τις κατάλληλες ψυχολογικές ενέσεις προς τις μικρότερες παίκτριες. Με λίγα λόγια αποτελεί τον Κινητήριο Μοχλό του Άρη Τρίπολης. 

Αναλυτικα τα όσα μας δήλωσε:

Για τη φετινή αγωνιστική χρονιά δώσατε μεγάλη μάχη για την παραμονή σας στη κατηγορία. Σε ποια ματς πιστεύεις κρίθηκε η σωτηρία;

"Φέτος η σωτηρία κρινόταν λίγο πολύ σε όλα τα παιχνίδια,αλλά πιο πολύ στα ματς με τις ομάδες που βρισκόμασταν πιο κοντά βαθμολογικα-στην ουρά της βαθμολογίας και ενω θα μπορουσαμε να έχουμε πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, μείναμε σε αρνητικά σκορ."

Ο 3ος ομιλος ήταν αμφίρροπος τόσο για την πρωτιά όσο και για την παραμονή;

"Στον 3ο ομιλο αν και υπήρξαν ομάδες που ξεχωριζαν, είδαμε πολλές φορές τους πρωτοπόρους να στερούνται βαθμούς από ομάδες που βρίσκονταν πιο χαμηλά βαθμολογικά και αυτό έκανε τον όμιλο να έχει εναλλαγές τόσο στις πρώτες θέσεις οσο και στις τελευταίες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος."

Ομάδες που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές;

"Για εμάς όλες οι ομάδες ήταν ανταγωνιστικες,δεδομένης της δύσκολης βαθμολογικής μας θέσης σε όλη τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος."

Για τη νέα σεζόν στόχος η γρήγορη επαναφορά στη Β' Εθνικη;

"Για τη νέα χρονιά θα χτίσουμε την ομάδα από την αρχή, παράλληλα θα στηριχτούμε στις εμπειρίες της σεζόν που πέρασε και στο βασικό κορμό της ομάδας, θα δώσουμε ευκαιρίες σε κορίτσια από τις ακαδημίες και στόχος μας είναι να έχουμε μια αξιοπρεπή και ανταγωνιστική εικόνα στο νέο πρωτάθλημα και μέσα από θετικά αποτελέσματα θα παλέψουμε για την άνοδο και την επιστροφή μας στη Β' Εθνικη Γυναικών"!

Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα παρά τον υποβιβασμό της;

"Ο υποβιβασμός δεν επηρέασε το κλίμα της ομάδας, τη περασμένη αγωνιστική χρονιά τα δώσαμε όλα,δε τα καταφέραμε, όμως παραμένουμε ομάδα και διατηρούμε το οικογενειακό μας κλίμα."

Φέτος ο κόσμος της Τρίπολης στάθηκε στο πλευρό σας;

"Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο κόσμος της Τρίπολης στήριξε την ομάδα μας με την παρουσία στο γήπεδο,αλλά ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθεια μας οποτε του δόθηκε η ευκαιρία μέσα της λαχείο αγοράς,αλλά και της αγοράς των ημερολογίων και τους ευχαριστουμε πολύ και ευελπιστούμε και τη νέα χρονιά να βρίσκονται δίπλα μας."

Ευχές και ευχαριστίες στα πρόσωπα που επιθυμείς;

"Επίσης,θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας που ενισχύουν την ομάδα κάθε χρόνο και στηρίζουν την προσπάθεια μας.Οπως όλους και όλες που περιβάλλουν αυτήν την ομάδα.Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο και υγεια στην ομάδα μας,αλλά και σε όλες τις γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας μας."

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.