Ηλεκτροδότηθηκε ο κόμβος Ελαιοχωρίου στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους (pics)

Ηλεκτροδότηθηκε ο κόμβος Ελαιοχωρίου στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους (pics)

Ιούνιος 17, 2017 - 19:39
5 σχόλια

Στο σύνολό του ολοκληρώθηκε το οδικό έργο τη Περιφέρειας Πελοποννήσου το οποίο ενώνει την ορεινή Αρκαδία με την παραθαλάσσια.

Μετά την παράδοση του οδικού Τμήματος στην κυκλοφορία, στο έργο συμπληρώθηκε και η διαγράμμιση της ασφάλτου καθώς και η ηλεκτροδότηση του δρόμου καθώς και της σήραγγας στην περιοχή του Ελαιοχωρίου.

Το έργο αυτό θα βοηθήσει την Βόρεια και την Νότια Κυνουρία να αναπτύξουν περαιτέρω τον τουρισμό τους, αλλά φυσικά το έργο αυτό θα ωφελήσει και τους κατοίκους των περιοχών που θα οδηγούν σε ένα σύγχρονο δρόμο ελαχιστοποιώντας τον χρόνο οδήγησης από και προς την περιοχή τους. 

Δείτε τις φωτογραφίες του ArcadiaPortal.gr


5 Σχόλια

Πρίν φτάσουμε στον κόμβο Ελαιοχωρίου, σε μεγάλα τμήματα του δρόμου έχει κατασταφεί ο ασφαλτοτάπητας και οι διαγραμμίσεις, νομίζω από τον εργολάβο που έφτιαξε το έργο της Κουμπίλας, ποιος θα τα φτιάξει;

Να μας πειτε ποιος ηταν ο αρχικος προυπολογισμος,ποιο το τελικο κοστος,αν τηρήθηκε το χρόνοδιαγραμμα και τα ονοματα των εργολαβων.

Έλα ρε! Σοβαρό κατόρθωμα (χειροκροτήματα)! Ένας δρόμος 2 χλμ. που παραλίγο να φύγουμε απ' αυτή τη μάταιη ζωή για να τον δούμε ολοκληρωμένο! Ζήτωωωωωω! Ευλογήστε τα γένια σας για τα αυτονόητα!

Καλά ληγμένα παίρνετε; Γράφετε ότι "στο σύνολό του ολοκληρώθηκε το οδικό έργο τη Περιφέρειας Πελοποννήσου το οποίο ενώνει την ορεινή Αρκαδία με την παραθαλάσσια." Προφανώς πλάκα μας κάνετε; Το τμήμα από Άγιους Δέκα μέχρι το δρόμο Τρίπολης-Σπάρτης τι γίνετε; στο πιο επικίνδυνο τμήμα του δρόμου; σε ένα μικρό τμήμα 200 μέτρων υπάρχουν 6 προσκυνητάρια. Η παράκαμψη των Δολιανών; κάνεις τον σταυρό όσο να διασχίσεις τα κ. Δολιανά. Άσε το κατεστραμμένο οδόστρωμα. Και πόσο έχει συντομεύσει ο δρόμος με το έργο της Κουμπίλας; το πολύ 3 λεπτά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.