Π.Ε. Αρκαδίας: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Πλιάκα

Π.Ε. Αρκαδίας: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Πλιάκα

Αύγουστος 06, 2018 - 08:46
6 σχόλια

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Αρκαδίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Γεωργίου Πλιάκα.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους τους.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Τον ήξερα τον κ. Πλιάκα και με λυπεί ιδιαίτερα ο θάνατός του, όπως και πολλών άλλων φίλων και γνωστών. Και το χειρότερο είναι ότι όλες αυτές οι απώλειες δεν είναι αναπόφευκτες, η μάστιγα της εποχής μας, η στεφανιαία νόσος μπορεί να αποφευχθεί σε υψηλότατο ποσοστό. Έγκαιρη διάγνωση και σωστή αντιμετώπιση. Είναι πραγματικά κρίμα να φεύγουν συνήθως νέοι άνθρωποι από αυτή την αιτία.

Και εσεις που ξερετε οτι αυτη ηταν η αιτια; Καλο ειναι να σκεφτομαστε τι λεμε και μαλιστα δημοσιως.

Καλησπέρα.αν γνωρίζατε τον κ.πλιακα θα ξέρατε ότι δεν είχε στεφανιαία νόσος.....είναι κρίμα ο καθένας να λέει ότι θέλει όταν χάνεται ένας άνθρωπος κ πόσο μάλιστα ένας νέος άνθρωπος!!!σας ευχαριστούμε

13.37 τον ανθρωπο προσωπικα τον ηξερα,οχι πολυ για να πω ειμαστε φιλοι,αλλα τον ηξερα,δεν μπορω να σου πω τι ειχε και τι δεν ειχε,αλλα εσενα μπορω να σου πω ,μιας και μιλαμε για εναν ανθρωπο που εχει φυγει,λιγο ΣΕΒΑΣΜΟ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,που χαθηκε θα μου πεις για να τον βρει ο καθενας που γραφει εδω μεσα ανωνυμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.