Παυλής: Οι δρόμοι είναι σε κακό χάλι - Θα παρέμβουμε σε 35 δρόμους της Τρίπολης

Παυλής: Οι δρόμοι είναι σε κακό χάλι - Θα παρέμβουμε σε 35 δρόμους της Τρίπολης

Μάρτιος 14, 2017 - 21:26
10 σχόλια

Η επικεφαλής της παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» Γιαννούλη Αντωνία έθεσε προς συζήτηση στο ΔΣ το ζήτημα των δρόμων της Τρίπολης.

Ο δρόμος του Πανεπιστημίου είναι σε κακό χάλι, χωρίς πεζοδρόμια και επαρκή φωτισμό, όπως παρατήρησε. «Σε καμία επαρχιακή πόλη δεν υπάρχει η εικόνα της εγκατάλειψης όπως αυτή που έχουμε εδώ στην Τρίπολη», τόνισε.

Ακόμη, η κυρία Γιαννούλη έθιξε το ζήτημα του δρόμου προς το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο, που δεν έχει πεζοδρόμιο τη στιγμή που πάνω από 600 μαθητές περιδιαβαίνουν τον δρόμο καθημερινά.

«Τι θα γίνει με τις διαβάσεις των δρόμων στην πόλη της Τρίπολης; Κοντεύουν να εξαφανιστούν», είπε κλείνοντας η κυρία Γιαννούλη.

Ο κ. Παυλής απάντησε για τον δρόμο προς το ΠΑΠΕΛ, παραδεχόμενος ότι είναι σε πολύ κακό χάλι, και ότι δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός. «Ο δρόμος είναι αγροτικός», ανέφερε.

Είναι ένα έργο βασικό, αλλά υπάρχουν κάποια ζητήματα και κάποια προβλήματα γιατί το σημείο αυτό είναι εκτός σχεδίου της πόλης

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι υπάρχει η πρόβλεψη να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις, αλλά χρήματα δεν υπάρχουν, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει δεχθεί να χρηματοδοτήσει εξολοκλήρου οικονομικά τις όποιες εργασίες κατασκευής δρόμο αλλά και ποδηλατοδρόμου, αλλά και να εγκαταστήσει φωτισμό.

Όσον αφορά στα πεζοδρόμια κοντά στα σχολεία του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου, παραδέχτηκε ότι ο δρόμος είναι σε πολύ κακό χάλι, με πολλές λακκούβες.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πολύ σύντομα μέσα στον μήνα θα έχουμε τα χρήματα για να παρέμβουμε σε 35 δρόμους με ασφαλτικά, πεζοδρομήσεις και σημάνσεις  στην Τρίπολη.

Για τις διαβάσεις ο δήμαρχος Τρίπολης απάντησε:

«Το ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα με τις διαβάσεις, ένα πολύ μεγάλο θέμα είναι και η κυκλοφοριακή μελέτη που έχουμε και θέλουμε να τελειώσουμε τις όποιες παρεμβάσεις».

Στο επόμενο ΔΣ θα έρθει η κυκλοφοριακή μελέτη, τόνισε, τέλος.

Έφη Καστραντά


10 Σχόλια

Για περάστε και από την οδό Πινδάρου στο Σεχι να δείτε.Όταν κάναμε έγγραφο και στον προηγούμενο τον Κύριο Σμυρνιώτη μας αγνόησε.

Οι πεζοδρομήσεις και οι ποδηλατόδρομοι σε μαράνανε κ. Μήτσο μας,φτιάξε κανένα δρόμο ή πεζοδρόμιο και άντε επί τέλους βγάλε τις λύσεις από το τσεπάκι σου, έτσι να δούμε και εμείς Θεού πρόσωπο δηλαδή........

Δεν υπάρχει δεσμευση από τη περιφερεια για να φτιαξει δρομους στη τριπολη, ουτε φυσικά αποτελεί αρμοδιότητα της. Ο δρομος προς την 124πβε θα πεζοδρομηθει από την περιφερεια μέσω προγραμματικης συμβασης και υπάρχει σκέψη για ασφαλτωστρωση τμημάτων των εισοδων της πόλης....από την εισοδο αθηνων στη διασταυρωση αργους και απο την εισοδο σπαρτης μεχρι τις γραμμες τραινου....

Δήμαρχε 2,5 χρόνια δεν έχεις κλείσει ούτε μια λακούβα. Τα μεγάλα σχέδια και τα μεγάλα λόγια σε μάραναν!

Θα θα θα θα τα φτιάξει όλα ο Μήτσιος μην ανυσηχειτε!!! Ουστ από εδώ ντροπή για το Δήμο είστε

Μήτσο, η περιφέρεια δεν γνωρίζει τίποτα για τον δρόμο του Πανεπιστημίου. Μήπως μίλησε με άλλη περιφέρεια και μπερδεύτηκες;

Τελικά, Μήτσο όπως είπες υπάρχουν προβλήματα με ιδιοκτησίες, δεν ήταν αδρανείς οι προηγούμενες δημοτικές αρχές Ουστ ψεύτη!!

Όλοι οι δρόμοι έχουν λακκούβες ακόμα και οι περιφερικοί δρόμοι, έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα μας. Έλεος δήμαρχε, οι πολίτες αυτής της πόλης θέλουν να κάνεις όμορφα πράγματα, ΕΡΓΟ, για την πόλη τους κι εσύ δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΙΜΑ- ΚΡΙΜΑ.

Διάλεξε δήμαρχε 5 δρόμους που χρησιμοποιείς , και άσε τους 35 , και φτιάξε δρόμους που να αντέξουν 15 χρόνια. Όχι πασαλειμματα που με τον πρώτο χιόνια, ή με το πρώτο βαρύ φορτηγό ξεφτανε. Έχεις υπηρεσία και μηχανικούς, ποιος είναι υπεύθυνος που δεν στειρώνει δρόμος; κλέβουν οι εργολάβοι από μόνοι τους ή φταίνε οι μελέτες και οι επιβλεποντες;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.