Παυλής: Δεν θα κλείσει το 11ο Σύνταγμα Πεζικού ούτε η 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη

Παυλής: Δεν θα κλείσει το 11ο Σύνταγμα Πεζικού ούτε η 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη

Μάρτιος 14, 2017 - 21:06
3 σχόλια

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος στη συνεδρίαση του ΔΣ την Τρίτη 14 Μαρτίου έθεσε κάποια ερωτήματα στον δήμαρχο τα οποία αφορούν στα στρατόπεδα της Τρίπολης, για τα οποία υπάρχουν έντονες φήμες ότι θα κλείσουν.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιαμούλος: «Κύριε Παυλή, δεχθήκατε ένα έγγραφο από το ΓΕΕΘΑ  στο οποίο αναφέρεται ότι τον Ιούλιο του 2017 τα κέντρα Νεοσυλλέκτων θα κλείσουν. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, να συζητήσουμε, γιατί είναι πολύ σοβαρό θέμα, αν κλείσουν. Να δούμε τι θα γίνει με τα κτίρια, τα οποία τα χρειάζεται ο Δήμος».

Ο δήμαρχος απάντησε ότι υπήρξε αυτό το έγγραφο στον Δήμο και ανέφερε ότι έχει την αίσθηση ότι το ζήτημα  αφορούσε μόνο στην Καλαμάτα.

Όσον αφορά στην 124 ΠΒΕ, δεν θα κλείσει, δεν υπάρχει κάποια συζήτηση, είπε ο δήμαρχος. Το ίδιο είπε και για το στρατόπεδο, για το οποίο επεσήμανε ότι υπάρχει στρατιωτικό υλικό και θα παραμείνει ως έχει. Ακόμη, συμπλήρωσε ότι κανείς δεν ξέρει αν θα φέρουν μία σειρά ή δύο, και υπογράμμισε ότι δεν είναι στον σχεδιασμό του υπουργείου να κλείσει το 11ο και την 124 ΠΒΕ.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Καλά έτσι έλεγε ο Παυλής και για αστυνομικά τμήματα Τεγέας και Λεβιδίου και τελικά έκλεισαν. Αφού ο άνθρωπος είναι ανίκανος. Δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται κανείς και να δούμε πως θα κρατήσουμε μόνοι μας το στρατόπεδο εδώ γιατί εάν περιμένουμε από αυτόν σωθήκαμε...

Oi άνθρωποι είναι γελοίοι. Ο Παυλής έχει ενημερωθεί εγγράφως. Κλείνουν τα στρατόπεδα και μας φέρνουν μαμελούκους. Θα φρίξει το σκυλί. Κυβέρνηση ΜΜΕ τοπικοί άρχοντες , καταστρέφουν τον τόπο , μέρα με την μέρα

"Λίγοι" και "παπατζήδες" όλοι τους! Σιγά μη "δέχτηκε" έγγραφο" ο Δήμος από το ΓΕΕΘΑ!!!! Και σιγά μην κατάλαβε ο Δήμαρχος τι του είπαν ότι έγραφε το έγγραφο! Κι ο άλλος θέλει και τα κτίρια! Αν έχετε λεφτά να τα πάρετε και λεφτά να τα αξιοποιήσετε, αν και όταν κλείσει, ό,τι κλείσει, πληρώστε και πάρτε τα. Προς το παρόν κλείστε καμιά λακούβα γιατί θέλουμε 4Χ4 για να κυκλοφορήσουμε στην Τρίπολη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.