Παυλής: Το Μεγαβούνι προχωρεί - Έρχονται έργα οδοποιίας που δεν έχουν γίνει εδώ και 40 χρόνια (vid)

Παυλής: Το Μεγαβούνι προχωρεί - Έρχονται έργα οδοποιίας που δεν έχουν γίνει εδώ και 40 χρόνια (vid)

Σεπτέμβριος 28, 2018 - 11:33
30 σχόλια

Για να ενισχυθούν τα οικονομικά του δήμου Τρίπολης και για να γίνουν έργα, ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής πραγματοποιεί επαφές και συσκέψεις σε διάφορα υπουργεία στην Αθήνα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του ArcadiaPortal.gr, ο δήμαρχος Τρίπολης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ότι έχουν εξασφαλιστεί και θα έρθουν πολλά χρήματα στον Δήμο Τρίπολης, τα οποία και θα απορροφηθούν σε πολλά και διάφορα έργα που έχουν μείνει πίσω αυτό τον καιρό.

Ο κόσμος έχει κάποιες γκρίνιες, αλλά και οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι οι πόροι έχουν μειωθεί και εμείς αγωνιζόμαστε γιατί είμαστε γνώστες των προβλημάτων

Ο δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε στο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι αλλά και στα έργα οδοποιίας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα και έως τον Νοέμβριο, και για όσο χρόνο ο καιρός επιτρέψει, θα γίνουν έργα στους δρόμους και θα κλείσουν οι λακκούβες, είπε, σημειώνοντας ότι θα γίνουν έργα που όμοιά τους δεν έχουν γίνει τα τελευταία 40 χρόνια.

Για το έργο στο Μεγαβούνι ανέφερε ότι η εργολαβία θα προχωρήσει παρά τις όποιες καταγγελίες έχουν γίνει από τους «γνωστούς- άγνωστους».

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πραγματογνωμοσύνης της πορείας του έργου, αποκάλυψε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι το έργο στο Μεγαβούνι θα γίνει μετά και την παράταση που θα δοθεί από τη Δευτέρα.

Aκολουθεί βίντεο

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής: Έρχονται έργα οδοποιίας που δεν έχουν γίνει εδώ και 40 χρόνια


30 Σχόλια

Ναι ευχαριστούμε θερμά, αφού πρώτα αλλάξαμε 2 φορές ακρομπαρα μέσα σε 4 χρόνια , και 2 ελαστικά , ελάτε τώρα στο παραπέντε να στρώσετε δρόμους.

ετσ μπραβο δημαρχε,πατα γκαζι και ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν,εμεις μαζι σου ειμαστε,μαζι και το βραδυ των εκλογων ,ερε κλαμα που εχει να πεσει

Μπράβο δημαρχάρα. Προχώρα δυνατά... Άλλωστε με το τάξιμο δεν έχασε κανένας, οπότε αφού έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα, δεν κινδυνεύεις... Χα χα χα

δημαρχε τωρα ειναι αργα ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο θατα πουμε στις 27/05!!!!!

Χαρακτηριστική απόδειξη του θράσους που κυριαρχεί σε ορισμένους αυτοδιοικητικούς που η ανικανότητα τους μπορεί να καλυφθεί από τις πιθανές στηρίξεις από τα κόμματα, που θα τους οδηγήσει με άνεση στη νίκη(sic). Εν προκειμένω από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ(σκιερή στήριξη).Μάλιστα, κάποιο πόρταλ που συνηθίζει να φτιάχνει αγιογραφίες Χρυσαυγιτών Ευρωβουλευτών επιδοκιμάζουν την πρακτική αυτή αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι " ο κ. Δήμαρχος ξέρει να κάνει εκλογές"

Μπράβο ρε Δημαρχάρα φοβερή και ανεπανάληπτη, βούλωσε τα στόματα σε όλα τα γατάκια που βγάλανε γλώσσα τόσα χρόνια! Σε περιμένουμε μια μέρα πριν τις εκλογές να αρχίσεις τα έργα!! Η Τριπολιτική οδός (Αττική οδός αλλά στην Τρίπολη) πιστεύω σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη!! Και εις ανώτερα και άμα ξαναβγείς πάλι εγώ μετακόμησα στην άνω περδικούλα μήπως σωθώ από την κατάντια σας ζωα.

Δημήτριε 14:25 τέτοιο ζώο που είσαι εσύ έτσι όπως εκφράζεσαι δεν σε κόβω για Τριπολίτη καλύτερα να μετακομίσεις απο τώρα στην άνω περδικούλα

Ξεχασες τα δυο υπογεια παρκινγκ και την μεγαλη αψιδα που ελεγες στους ξενοδοχους.

Η αξεχαστη ελληνικη ταινια με τιτλο υπαρχει και φιλοτιμο γυριστηκε για πρωτη φορα το 1965 με πρωταγωνιστη τον αξεχαστο Λαμπρο Κωστανταρα. Σημερα ζουμε την νεοτερη εκδοση της με πρωταγωνιστη τον απαραδεκτο Μητσαρα με τιτλο δεν υπαρχει τσιπα ουτε φιλοτιμο.

Ενα, δυο παπαγαλάκια που σας έκοψε την δουλειά ο Μητσος και δεν εχετε με τι να ασχολείστε, να είστε σίγουροι οτι το βράδυ τον εκλογών οπως λέτε, εςεις θα λείπετε ο μητσος θα ειναι εκει!!

Ο Μήτσος πάει για βόλτα στην Αθήνα και για να κρύβεται και μας λέει ότι πάει σε συσκέψεις. 4 χρόνια τώρα δεν έχει κλείσει ούτε τις γούβες οι οποίες για να κλειστούν δε χρειάζονται συσκέψεις γίνονται από τα τακτικά έσοδα του Δήμου. Ας σταματήσει επιτέλους τα ψέματα. Δεν τρώμε κουτόχορτο.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΟΥΒΑ... ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ;;;;;Η ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΣΑΜΟΥΛΟΥ...

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΣΟΒΑΣ . ΦΙΛΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.....ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΘΑ.....ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ . ...

Αυτήν την καραμέλα της γραφειοκρατίας και του νόμου τη βαρεθήκαμε. Ο Καμπόσος , ο Νίκας, και οι άλλοι δήμαρχοι πως έκαναν έργα στη θητεία τους και άλλαξαν τις πόλεις τους? Μόνο για τον Παυλή ισχύουν οι νόμοι και οι προθεσμίες? Το να πηγαίνεις βόλτα στην Αθήνα και να γυρίζεις με άδεια χέρια δείχνει ανικανότητα . Είναι πολλά τα 5 χρόνια για να μη γίνει τίποτα. Μελέτες υπήρχαν έτοιμες στο Δήμο πολλές. Γιατί δεν πήρε έστω μία να δείξει τουλάχιστον ότι δεν είναι εντελώς ανίκανος? Μας λέει ότι λεφτά έχει , άρα γιατί δεν κάνει κάτι? Πλήρης ανικανότητα εγώ αυτό έχω να πω!!!

Η δικαιολογία ότι στο Μεγαβούνι τον σταματούν οι κάτοικοι δεν πιάνει πλέον. Εάν αυτά που έκανε ο κύριος Παυλής ήταν νόμιμα κανένας κάτοικος δε θα τον σταματούσε. Πάει και πετάει τα χρήματα των δημοτών σε δικούς του εργολάβους χωρίς καν να έχει περιβαλλοντικές μελέτες. Ποιός φταίει μετά αυτός ή οι κάτοικοι. Για να μας απαντήσει ο <<κύριος....>> . Οι υπηρεσίες πρέπει να ακολουθήσουν το νόμο και να τον σταματήσουν και καλά κάνουν. Αυτός να μας πει τι κάνει και που το πάει το θέμα;

Ο πιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ηταν ο Σμυρνιωτης. Δεν θα υπάρξει χειρότερος.

@10:23 - Ο καλύτερος που πέρασε τα τελευταία 30-40 χρόνια ήταν ο Σμυρνιώτης. Άλλαξε το κέντρο της πόλης μας και για πρώτη φορά έγινε ανθρώπινο. Άλλαξε όψη η πόλη. Φτιάχτηκαν 4 καινούρια σχολεία, χώροι στάθμευσης, έργα υποδομής (αντιπλημμυρικά, φανάρια, παγκάκια, καθαρισμός ποταμών, κτλ.), υποστήριξη χρήσης ποδηλάτων και δεκάδες ακόμα άλλα έργα και δράσεις. Βέβαια για να τα κάνει αυτά είχε και μια ομάδα γύρω του με ικανά στελέχη. Με τον Παυλή και τους γύρω από αυτόν δεν είναι τυχαίο ότι δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορούν γιατί δεν ξέρουν. Είναι το αντίστοιχο του Σύριζα σε τοπικό επίπεδο. Λαϊκιστές.

Παύλο μην ξεχνάς το αεροδρόμιο, το υδραγωγείο, την αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης με χρυσές, την λειτουργία μονάδας διαχείρισης αποβλήτων, 3 βιολογικούς καθαρισμούς, ασφαλτόστρωση όλων των δρόμων, οι λακούβες κλείναν μόνες τους, και κάτι γαδάροι πετούσαν ανέμελοι στον αρκαδικό ουρανό. Υ.Γ μην ξεχάσω τις μεγάλες εκτάσεις σανού

@13:51 Έτσι κι αλλιώς, δεν μπορείς να τις ξεχάσεις τις μεγάλες εκτάσεις σανού, γιατί στις δίνει ο Παυλής με τη σέσουλα και τις καταπίνεις αμάσητες. Ώρα είναι τώρα να μας πεις ότι έχει κάνει έργο ο Παυλής, που 4 χρόνια τώρα δεν έχει κουνηθεί ούτε πετραδάκι. Βέβαια, για να μην είμαστε και αχάριστοι, οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά που ολοκλήρωσε και το ενδιαίτημα για τα αδέσποτα και πλέον δεν μπλέκονται στα πόδια μας, αλλά έχουν και έναν χώρο όπου είναι όλα συγκεντρωμένα, εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα. Στις εκλογές, θα τον ευχαριστήσουμε πιο "θερμά"., όπως του αξίζει άλλωστε...

@13:51 - Σε όλες τις αλήθειες που έγραψα απάντησες με μπούρδες. Παυλή δεν ψήφισες; Λογικό...

παιδια μη τσακωνεστε η λυση ειναι μια και θα τη δουμε ολοι στο ΠΑΣΟΚ που έρχεται να κυριαρχησει στη χωρα μας!!!το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατό!!!!!!

Για αυτό δεν πάμε ποτέ μπροστά σαν λαός κοιτάζουμε πάντα να συγκρίνουμε τι έκανε ο ένας και ο άλλος και μιλάμε πάντα για το παρελθόν. Το παρελθόν πάει έφυγε κύριοι είτε καλό είτε κακό το θέμα είναι τι γίνεται ΤΩΡΑ και τι θα γίνει ΑΥΡΙΟ. -ΤΩΡΑ δεν γίνεται απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. -ΑΥΡΙΟ μπορεί να γίνουν πολλά αρκεί να δώσει ο καθένας την ψήφο σε άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτόν τον κατακρεουργημένο και λεηλατημένο δήμο Τρίπολης από τα προηγούμενα αρπακτικά.

Μην σφιγγωσαστε πολυ εσεις του ΓΙΑΝΝΑΚΗ. Γιατι απλά το μονο που θα κάνετε ειναι να σκιστειτε.

Όλο έρχονται μόνο που δεν θα προλάβετε να τα κάνετε εσείς. Και φυσικά θα "σκιστούν" να τα κάνουν οι του Σμυρνιώτη γιατί είναι πολλά τα 5 χρόνια κ@@@βαρέματος!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.