Παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο Αρκάς Μητροπολίτης Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητος

Παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο Αρκάς Μητροπολίτης Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητος

Ιανουάριος 23, 2018 - 10:13
5 σχόλια

Το «παρών» έδωσε στο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη ο Μητροπολίτης Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος γενήθηκε στην Τρίπολη και προσέφερε τα μέγιστα στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ως αρχιμανδρίτης.

Ο κ.κ. Θεόκλητος ήταν ένας από τους εννέα ιεράρχες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, παρά το γεγονός ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε εκφράσει την άποψη ότι δεν υπάρχει λόγος για τη διοργάνωση συλλαλητηρίων, καθώς η Εκκλησία έχει εκφράσει την άποψή της επί του θέματος.

Σημειωτέον ότι, εκτός από τον κ.κ. Θεόκλητο και τον κ.κ. Άνθιμο, μετά το συλλείτουργο που τελέστηκε στο ναό του Αγίου Δημητρίου, στο συλλαλητήριο βρέθηκαν οι εξής μητροπολίτες: Ξάνθης Παντελεήμων, Βεροίας Παντελεήμων, Φιλίππων Στέφανος, Μαρωνείας Παντελεήμων, Κοζάνης Παύλος, Σερρών Θεολόγος, Κίτρους Γεώργιος, Ζιχνών Ιερόθεος. Ιδιαίτερη σημασία είχε και η συμμετοχή των Μητροπολιτών Μηλίτου, Απόστολου και Βρυούλων, Παντελεήμονος, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Τι ειρωνεία... Να πάνε αι παπαδαι στο συλλαλητήριο οταν αι παπαδαι διέδωσαν τα κυριλλικα Βουλγαρία κ ανωθεν... Ο κοσμος να το παιζει ψευτοπατριωτης ενω θα έπρεπε να θελουν τα σκοπια σαν έδαφος Ελλάδας κ να γίνουν Έλληνες......

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΜΟΝΟ (Μαϊμού Μακεδονία ) ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.