Παρέμβαση Αρείου Πάγου για επίθεση γονέα σε εκπαιδευτικούς

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για επίθεση γονέα σε εκπαιδευτικούς

Φεβρουάριος 05, 2024 - 18:00
1 σχόλια

Eurokinissi

Την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γεωργίας Αδειλίνη, προκάλεσαν τα δημοσιεύματα αναφορικά με γονέα που εισέβαλε σε σχολείο στα Καλύβια και επιτέθηκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διευθύντρια του σχολείου, επειδή τιμώρησαν το παιδί του.

Η κ. Αδειλίνη διαβίβασε τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ζητώντας τη διερεύνηση του περιστατικού και αν έχουν τελεστεί αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εχουμε και λέμε, παράβαση καθήκοντος και ΕΔΕ στον διευθυντή του σχολείου που δεν ειδοποίησε επί τόπου την αστυνομία για την αυτόφωρη πράξη ενώπιον καθηγητών και μσθητών. Πειθαρχικό στον τοπικό εισαγγελέα που δεν επενέβη αυτεπάγγελτα μόλις πήρε δημοσιότητα το θέμα και χρειάστηκε τράβηγμα αθτιού απο εισ. Α.Π.(συνεχίζεται μετά τα σχόλια των ειδημόνων του fb).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.