Παράθυρο ελπίδας για την Γ' Εθνική

Παράθυρο ελπίδας για την Γ' Εθνική

Φεβρουάριος 14, 2021 - 17:54
3 σχόλια

Το πράσινο φως που δόθηκε στην Football League για να ξεκινήσουν οι ομάδες προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου φαίνεται πως δημιουργεί νέα δεδομένα και στην Γ' Εθνική και πως ανοίγει παράθυρο ελπίδας επενάρξης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr από πλευράς Πολιτείας και της ΕΠΟ σε πλήρη συνάρτηση πάντα με τους λοιμοξιολόγους ανάλογα με την πορεία των ομάδων της Football League αλλά και ευρύτερα της πανδημίας στην χώρα μας υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε εξελίξεις για άνοιγμα προπονήσεων στην Γ' Εθνική στις αρχές του επόμενου μήνα.

Σε μια τέτοια περίπτωση και εφόσον παντα όλα κυλήσουν επιδημιολογικά ομαλά το επόμενο διάστημα σε περίπτωση που τελικά οι ομάδες της Γ' Εθνικής επιστρέψουν στις προπονήσεις στις αρχές Μαρτίου το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει μέχρι τέλος του ίδιου μήνα με το χρονοδιάγραμμα να λέει πως περίπου μέχρι στα μέσα Ιουλίου ίσως και πιο νωρίς ανάλογα με τις εμβόλιμες αγωνιστικές που θα μπουν θα έχει ολοκληρωθεί.

Είναι δεδομένο πως αν όντως επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο οι ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας θα πρέπει να τηρήσουν με απόλυτη προσοχή το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ απαραίτητος θα είναι ο τακτικός έλεγχος μέσω rapint test.

Συνεπώς λοιπόν όπως γίνεται κατανοητό οι επόμενες δύο εβδομάδες αποκτούν σημαντική βαρύτητα για να δούμε τι γίνει και πιο θα είναι το μέλλον της Γ' Εθνικής κατηγορίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για ολόκληρο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό συνολικά.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

πρεπει να αρχίσει για να δουμε και τον παναρκαδικο αν θα μείνει στην κατηγορια ,πραγμα πολυ δυσκολο με την σημερινη κατασταση ,εκτος απο προεδρο θελει και παικτες

Γι αυτό θα πέσει επειδή κάνει κουμάντο ο μαναντζερ ο αντιπρόεδρος ο τεχνικός διευθυντής όλοι άσχετοι με μπαλλα, θα μου πείτε αφού δεν ασχολείστε και κανένας άλλος ας ανακατεύονται ο μόνος που θα στεναχωρηθει που θα πέσει η ομάδα είναι ο σχιζας οι άλλοι ούτε κρύο ούτε ζεστη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.