Παραδόθηκε στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης το ασθενοφόρο που έκανε χορηγία ο Αθανάσιος Μαρτίνος

Παραδόθηκε στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης το ασθενοφόρο που έκανε χορηγία ο Αθανάσιος Μαρτίνος

Αύγουστος 30, 2019 - 15:11
0 σχόλια

Παραδόθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης το ασθενοφόρο που έκανε χορηγία ο εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.

Την συμβολική παράδοση των κλειδιών στο διευθ. του Κ.Υ. κ. Βύρωνα Πετρίδη έκανε ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος μπροστά από το δημαρχείο Μεγαλόπολης.

Παράλληλα με την προμήθεια του νέου ασθενοφόρου προχωράει και η διαδικασία να βρεθεί ένας οδηγός από τον δήμο που θα μπορεί να καλύπτει τα κενά που υπάρχουν.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Μαρτίνο,

Το ασθενοφόρο όχημα, χορηγίας σας, παρεδόθη σήμερα 30η Αυγούστου στους ιατρούς και υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης. Βρίσκεται πλέον στη διάθεσή τους για να καλύψει τις ανάγκες υγείας των κατοίκων του λεκανοπεδίου σύμφωνα και με την βούλησή σας ως διαθέτη.

Επί της ευκαιρίας, σας ενημερώνω ότι η χρήση του νέου ασθενοφόρου θα συνδυαστεί σύντομα και με τη υπηρεσία ενός ακόμη οδηγού ασθενοφόρου διατεθειμένου υπηρεσιακώς από τον Δήμο Μεγαλόπολης. Έχουν γίνει ήδη όλες οι συνεννοήσεις  με τους υπευθύνους του ΚΥΜ, υπάρχει η εκπεφρασμένη βούληση συγκριμένου υπαλλήλου οδηγού, και στο επόμενο διάστημα θα γίνουν όλες οι διοικητικές ενέργειες μετακίνησης του υπαλλήλου για τις ανάγκες του ΚΥΜ.

κ. Μαρτίνο, για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την προσφορά σας.  Ευχόμεθα ο θεός να σας δίδει υγεία, ώστε και το κοινωφελές  έργο σας να συνεχίζετε, και επιτυχώς να ανταποκριθείτε στα νέα καθήκοντα ως Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους.

Με εκτίμηση,

Ο  Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Διονύσιος  Παπαδόπουλος

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.