Παράδοση – Παραλαβή Διοίκησης της 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Παράδοση – Παραλαβή Διοίκησης της 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Μάρτιος 24, 2017 - 13:26
0 σχόλια

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 10:00 έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη, όπου ο Υποπτέραρχος Χρήστος Γλυνός παρέδωσε τη Διοίκηση της 124 ΠΒΕ στον Σμχο (Ι) Ανδρέα Μανωλάκη.

Η τελετή παράδοσης- παραλαβής πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο όπου τελούνται και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις όπως οι ορκωμοσίες. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας και ο δήμαρχος Τρίπολης Δ.Παυλής. Επίσης, παρέστησαν πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και συγγενείς των οικογενειών.

Ο απερχόμενος διοικητής Χρήστος Γλυνός ο οποίος και αποστρατεύτηκε, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος με την αποχώρησή του από την 124ΠΒΕ στην οποία ανέλαβε καθήκοντα διοικητή στις 6 Απριλίου του 2015. Στην ημερήσια διαταγή ανέφερε τους στόχους που είχε όταν έφθασε στην Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, αλλά αναφέρθηκε και σε αυτά που βίωσε στη μονάδα. Τέλος ευχαρίστησε την οικογένειά του για την στήριξή της στο δύσκολο και πολύ σημαντικό αυτό έργο το οποίο είχε αναλάβει.

Ο νέος διοικητής στην ημερήσια διαταγή ανέφερε ότι έχει πλήρη συνείδηση της τιμής και της ευθύνης που του ανατέθηκε, επισημαίνοντας ότι πρωτεύοντα ρόλο θα παίξει ο νέος στρατεύσιμος. Τόνισε ότι θα εργαστεί με υπηρεσιακό, ομαδικό πνεύμα έτσι ώστε οι στρατεύσιμοι να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους καταστήσουν ικανούς να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Aλλαγή Διοίκησης στην 124 ΠΒΕ 2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.