Σκοπός η ενημέρωση και όχι η τρομοκρατία

Σκοπός η ενημέρωση και όχι η τρομοκρατία

Μάρτιος 24, 2017 - 13:07
7 σχόλια

Η Αστυνομία είναι ξεκάθαρη δεν υπάρχει γεγονός.

Αναστάτωση έχει προκληθεί ύστερα από καταγγελία ανήλικης κοπέλας για τη φερόμενη επίθεση, κι επειδή ο σκοπός του Arcadia Portal είναι να ενημερώνει και όχι να τρομοκρατεί τον κόσμο, η Αστυνομία αναφέρει ότι δεν υπήρχε γεγονός.

Το Arcadia Portal το μόνο που έκανε ήταν να καταγράψει την καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης κοπέλας, που ακόμη και σήμερα εμμένει σε αυτή. Τώρα εφόσον η οικογένεια εμμένει καλό θα ήταν να προβεί στις κατάλληλες και νόμιμες διαδικασίες για τη διαλεύκανση των γεγονότων αλλά και την ηρεμία όλων όσων ζουν στην Τρίπολη.

Σκοπός της ιστοσελίδας μας, ξανατονίζουμε, δεν είναι ούτε να παραπληροφορεί ούτε να τρομοκρατεί τον κόσμο. Έχουμε κι εμείς οικογένειες και παιδιά και δεν θέλουμε να ζούνε με τρόμο.

Η εμπιστοσύνη και τα νούμερα της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα μας τόσα χρόνια δείχνουν πως μας εμπιστεύεστε και συνεχίζουμε τη σωστή ενημέρωση.

ΥΓ: Μοναδικός σκοπός μας η ενημέρωση και όχι η τρομοκρατία.

Θάνος Μπόγρης

Ειδήσεις: 
Tags: 

7 Σχόλια

όσοι στοιχειωδώς παρακολουθούν την ηλεκτρονική ενημέρωση στην πόλη μας , έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για το που θα ενημερωθούν και που θα διαβάσουν τα ζώδια και τα κουπάκια. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Η γενική εικόνα που έχω για το portal δεν αλλάζει - συνεχίστε δυναμικά

το θέμα είναι σοβαρό και η στάση της αστυνομιας προβληματίζει. συνήθως από την πρώτη στιγμή βγαζει καποια ανακοίνωση. ψάξτε περισσότερο

εχθές στο καφενείο όλοι μιλούσαν για εμφάνιση ούφο , στου Δάρα. Πρέπει και εδώ να βγάλει ανακοίνωση η αστυνομία ?

Στα ελληνικά λέγεται τρομοκράτηση. Τρομοκρατία επικρατεί στους γνώστες της ελληνικής γλώσσας

Δεν θα μάθουμε ποτέ αν εχει ούφο στο δάρα γιατί εσείς είστε ακόμα στα έβερεστ για καφέ.

Σίγουρα δν θα μάθουμε αν έχει ου το στο δαρα όπως σίγουρα δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε με την κοπέλα. Ήταν buliing ;Ήταν γκομενοδουλεια;Ήταν μια ανόητη φάρσα που εξελίχθηκε άσχημα ;Αε βγουν αμφότεροι να το ξεκαθαρίσουν.

Διάβασε τα άστρα στα γνωστά μέσα και μάθε τι έχει στο Δαρα. Πορταλαδες ενοχλείτε και καλά κάνετε, ξύδι να τους περάσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.