Παππάς: Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον Καμπόσο;

Παππάς: Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον Καμπόσο;

Μάιος 22, 2018 - 17:05
2 σχόλια

«Παραμένει ή όχι μέλος της ΝΔ ο δήμαρχος Άργους που επιδοκίμασε την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη; Θα τολμήσει να τον αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης ή φοβάται τους ακροδεξιούς της ΝΔ; Ο φασισμός στηρίζεται στην ανοχή. Ας είμαστε ξεκάθαροι», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού του Γιάννη Μπουτάρη, στο περιθώριο εκδήλωσης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εξής δήλωση: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Λίγες ώρες αργότερα, επέρριψε την ευθύνη στους διαχειριστές της σελίδας του.


2 Σχόλια

12:58 Γιατί να τον διαγράψει, είναι ΣΥΡΙΖΑ ο Μπουτάρης και δεν το ξέρουμε; Άντε, καραγκιοζάκια, που ανοίγετε το στόμα σας και πετάτε τούβλα! Σας ταϊζουν κάθε μέρα fake news και ανοίγετε σαν τους χάνους το στόμα σας και τα χάφτετε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.