Παπαηλιού: Απαιτείται πολιτική λύση, με τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους

Παπαηλιού: Απαιτείται πολιτική λύση, με τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους

Οκτώβριος 14, 2023 - 19:11
3 σχόλια

Συνέντευξη Γιώργου Παπαηλιού Βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Κανάλι της Βουλής (13.10.2023)

1) Η αντίληψη της ΝΔ για την τοπική αυτοδιοίκηση που την θέλει τον «μακρύ βραχίονα της κεντρικής εξουσίας», αποτυπώνεται και στις εκβιαστικές μεθόδους που ασκεί στο εκλογικό σώμα η κυβέρνηση, ότι, αν δεν εκλεγούν γαλάζιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι, «δεν έχει πόρους»!!!

2) Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ως ο κορμός της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης, πρέπει και μπορεί να παραμείνει ενωμένος. Είναι ευθύνη όλων μας.

3) Η διαμάχη Παλαιστινίων-Ισραήλ δεν ξεκίνησε με την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ. Συνδέεται με το καθεστώς κατοχής και  «απαρτχάϊντ» που έχει επιβληθεί στα παλαιστινιακά εδάφη.

Απαιτείται πολιτική λύση, με τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους.

Video: 

Γιώργος Παπαηλιού συνέντευξη στην εκπομπή "ΠΡΩΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ" στο κανάλι της Βουλής στις 13.10.23


3 Σχόλια

ΣΥΡΙΖΑ , το κόμμα « εξουσίας» που παίρνει θέση κατά του δυτικού κόσμου και υπέρ των τουρκόφωνων και αραβωφωνων κρατών. Έριξε το φταίξιμο στο Ισραήλ για την σφαγή στο πάρτυ μουσικής. Μα καλά δεν έχει καταλάβει κάνεις πως το θέμα του ενιαίου κράτους του Ισραήλ έχει άμεση σχέση με αυτό της Κύπρου; Πωπωπω δηλαδή μην απορήσει κάνεις γιατί ο Κασελλακης το είπε κρατίδιο. Όλα τελικά βγάζουν νόημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.