ΠΑΟ μπορείς, μπορείς, να.. Ανεβείς

ΠΑΟ μπορείς, μπορείς, να.. Ανεβείς

Απρίλιος 02, 2024 - 19:58
2 σχόλια

Ο Παναρκαδικός έμαθε τους αντιπάλους και το πρόγραμμα του και πλέον είναι και επίσημα στην διαδικασία σκέψης και προετοιμασίας για τα μπαράζ ανόδου με φόντο την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική.

Το τριφύλλι το θέλει πολύ σαν οργανισμός και για αυτό τον σκοπό φτιάχτηκε το περσινό καλοκαίρι, για αυτό έγιναν όλες αυτές οι υπερβάσεις και πλέον η μεγάλη ώρα πλησιάζει για την ομάδα και τον κόσμο της.

Το πρόγραμμα είναι ΕΔΩ και η ανάλυση του προγράμματος και των δεδομένων ΕΔΩ ωστόσο μια ακόμα σημαντική παράμετρος που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις ως άγραφος νόμος είναι η θέληση η οποία είναι έκδηλη από όλο το σωματείο συνολικά.

Το τριφύλλι προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα με τους ανθρώπους να τρέχουν νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα με πρόθεση όλα να είναι έτοιμα ώστε με την έναρξη των μπαράζ ομάδα και κόσμος να γίνουν μια «γροθιά» με σκοπό την άνοδο.

Ο Παναρκαδικός ανήκει στις Εθνικές κατηγορίες, το επιβάλει το όνομα και η ιστορία, το έχει ανάγκη το Αρκαδικό ποδόσφαιρο ευρύτερα για αυτό τα μπαράζ αυτά έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία και μια πολύ διαφορετική χροιά φέτος.

Η έδρα θα παίξει τον δικό της ρόλο καθώς αυτός που θα κάνει το τρία στα τρία θα έχει ανοιχτό δρόμο προς την πρώτη τριάδα και το πρόγραμμα των πράσινων είναι τέτοιο που αφήνει αισιοδοξία πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Στο στρατόπεδο του Παναρκαδικού από το πρωί της δεύτερης ημέρας του Απρίλη κυριαρχεί μόνο μια ιαχή… «ΠΑΟ μπορείς, μπορείς να… Ανεβείς».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Παναρκαδικός η μεγάλη αγάπη όλων των αρκάδων σε όλο τον κόσμο πάντα θα είμαστε μαζί σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.