Παντελίδης: Υπερήφανος για τους παίκτες μου

Παντελίδης: Υπερήφανος για τους παίκτες μου

Οκτώβριος 07, 2018 - 00:16
5 σχόλια

Υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών έμεινε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης κάνοντας παράλληλα λόγω για την τύχη που δεν είναι με το μέρος της ομάδας του και κακή αποτελεσμαστικότητα στις φάσεις δημιούργησαν οι κιτρινομπλέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης

Αρχική τοποθέτηση: «Είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που χαίρεται να έχει στην κατοχή της τη μπάλα. Θέλαμε να πιέσουμε και το κάναμε στις αρχές και των δύο ημιχρόνων με επιτυχία. Η αλλαγή του Μπουζούκη μας μπέρδεψε για ένα μικρό διάστημα αλλά βρήκαμε τρόπο να την αντιμετωπίσουμε. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σκοράραμε αλλά δεν είχαμε με το μέρος μας την τύχη και την αποτελεσματικότητα για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον αγωνίστηκαν σήμερα».

Για την χαμηλή συγκομιδή που έχει μέχρι στιγμής ο Αστέρας στο πρωτάθλημα; «Σαφώς και είναι κάτι που δεν μας αρέσει και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Θέλουμε να το αλλάξουμε. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα παιχνίδια δεν βλέπουμε τακτικά λάθη αλλά λάθη τελευταίων λεπτών».

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ

Εντάξει ρε Σάββα υπερήφανος .... αλλά μάθε τους να ΜΗΝ κάνουν πέναλτι στις καθυστερήσεις !!! Μας έχουν κάψει μέχρι τώρα ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.