Ο λαμπερός γάμος της Μαρίας Μενούνος και του Κέβιν Αντεργκάρο στον Άκοβο (pics,vid)

Ο λαμπερός γάμος της Μαρίας Μενούνος και του Κέβιν Αντεργκάρο στον Άκοβο (pics,vid)

Οκτώβριος 07, 2018 - 08:10
5 σχόλια

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν νωρίς το απόγευμα, η διάσημη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος και ο παραγωγός Κέβιν Αντεργκάρο.

 Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που έχτισε ο πατέρας της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνος και πολλοί καλεσμένοι από Ελλάδα και εξωτερικό ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί της .

 Το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο λατρεύει την Ελλάδα, διοργάνωσε τον ιδανικό παραδοσιακό γάμο, με τους καλεσμένους να βρίσκονται από νωρίς εκεί. 

Η Μαρία Μενούνος έφτασε στην εκκλησία με άμαξα,  φορώντας μακρύ πέπλο και χαιρετούσε τους καλεσμένους της. Συχνά αναζητούσε τους συγγενείς της, γιατί δεν ήθελε να λείπει κανένας από κοντά της.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο λαμπερός γάμος της Μαρίας Μενούνος και του Κέβιν Αντεργκάρο στον Άκοβο


5 Σχόλια

Μπράβο της που τίμησε τον τόπο και την καταγωγή της. Αυτά να βλέπουν κάτι "κότες" που απαρνιούνται το μέρος όπου μεγάλωσαν, όπου έμαθαν τα πρώτα τους γράμματα και διαμόρφωσαν χαρακτήρα. Αυτές κάνουν γάμο και άλλες εκδηλώσεις σε μεγάλες εκκλησιές και παλάτια, εκεί που κυριαρχεί το ψεύδος και η "Υποκρισία".

Είναι δικαίωμα του καθενός να παντρεύεται στον τόπο που επιθυμεί. Ας μην είμαστε τοπικιστές.

αυτό το ζευγάρι παντρέυονται συχνα - σχεδόν καθε χρόνο νομίζω, σε διάφορα μερη του κόσμου. Πέρσι δεν είχαν ξαναπαντρευτεί στην Ν.Υόρκη ?

Χτες βράδυ με πήρε η μάνα μου για να μου πει ότι στον Άκοβο γινόταν πανζουρλισμός. "Πού, ρε μαμά, στο χωριό του κυρ Γιώργη;" (γείτονάς μας) "Ναι, παντρεύεται η τάδε" (επέζησα τόσα χρόνια χωρίς να την ξέρω). Τι σου κάνει η ιδιωτική τηλεόραση...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.