Παντελίδης: Στο TOP 5 των προπονητών με… ορίζοντα για ρεκόρ

Παντελίδης: Στο TOP 5 των προπονητών με… ορίζοντα για ρεκόρ

Μάρτιος 23, 2018 - 18:05
19 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης και Σάββας Παντελίδης ανανέωσαν την συνεργασία τους μέχρι το 2020 με τον Ελληνα τεχνικό να έχει καταφέρει να μπει ήδη στην πρώτη πεντάδα των προπονητών του συλλόγου.

Ο Σάββας Παντελίδης κέρδισε με την αξία του την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον καλείται να σχεδιάσει την ομάδα της επόμενης διετίας. Ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης έχει κάτσει ήδη 22 φορές στον «κιτρινομπλέ» πάγκο και κατάφερε πολύ γρήγορο να μπει στο TOP 5 των προπονητών.

Ο Στάικος Βεργέτης βρίσκεται στην πρώτη θέση καθώς έχει σπάσει κατοστάρα αγώνων, με τον Σάκη Τσιώλη να ακολουθεί με 65. Αμέσως μετά, συναντάμε τον Πάουλο Κάμπος με 43 και τέταρτος είναι ο Βαγγέλης Βλάχος.

Σε περίπτωση που ο Σάββας Παντελίδης μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του θα απειλήσει τους 103 αγώνες του Βεργέτη, με πρώτο στόχο και πιο εφικτό να είναι η τρίτη  θέση των προπονητών του Αστέρα Τρίπολης.

Πάντως, το μέλλον ανήκει σε Σάββα Παντελίδη και Αστέρα αφού μετά το δυνατό τεστ της φετινής σεζόν ήρθε το γεμάτο συμβόλαιο μέχρι το 2020!

Η πεντάδα των προπονητών του Αστέρα Τρίπολης

Στάικος Βεργέτης  103

Σάκης Τσιώλης   65

Πάουλο Κάμπος 43

Βαγγέλης Βλάχος 40

Σάββας Παντελίδης 22

Ειδήσεις: 

19 Σχόλια

Ο Βεργέτης αδικήθηκε αλλά κατάφερε να συνδέσει το ονομα του με τις μεγαλυτερες επιτυχίες της ομάδας. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τον ξεπεράσει αλλά το βλεπω δύσκολο πολυ.

το κακό είναι ότι συνεχίζεται και αδικείται ακόμα από κάποιους ο Στάικος Βεργέτης,δυστυχώς ξεχνάει εύκολα και γρήγορα ο κόσμος το τι κατάφερε με την ομάδα.

Το κακό είναι ότι συνεχίζεται και αδικείται ο Στάικος Βεργέτης από κάποιους,ο κόσμος ξέχασε τι ΄έχει προσφέρει στην ομάδα και ότι οι μεγάλες επιτυχίες της ομάδας έγιναν επί των ημερών του.

Τωρα απο ποτε εγινε προπονητής κ ο βεργετης δεν ξέρει κανείς...το πλανο του Τσιωλη ακολούθησε κ οταν τελείωσε αυτο τελείωσε κ η ομαδα.Για παραπέρα ουτε καν...στην Κύπρο πηγε κ τους πούλησε σε μια νύχτα για γυρίσει πάλι στην Τρίπολη κ μετα τα χαλια που δημιούργησε στον αστέρα εξαφανίστηκε....Μπορεί ο άνθρωπος να περιμένει να κανει το μπαμ σε πολυ μεγάλη ομάδα ,του το εύχομαι απο καρδιας.

Το να γράφει κάποιος ότι αδικείται ο Βεργέτης, ξεπερνάει ακόμα και την φαντασία. Τον έκανε προπονητή ο Αστέρας από το πουθενά, του έδωσε την ευκαιρία να βγει ακόμα και στην Ευρώπη, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία και γράφει κάποιος ότι είναι και αδικημένος!!! Την καλύτερη μπάλα ο Αστέρας την έπαιξε με τον Τσιώλη και μετά με τον Κάμπος. Ο Παντελίδης έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα να ξεπεράσει και τον Τσιώλη. Ο Παντελίδης είναι κανονικός προπονητής με επιτυχίες και με άλλες ομάδες. Εκεί τελειώνει και η όποια κουβέντα και σύγκριση. Είδαμε μπάλα φέτος, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, με ένα σοβαρό προπονητή.

Όταν τερμάτιζες στην πρώτη πεντάδα και έμπαινες στους ομίλους της Ευρώπης,δεν ήταν κανονικός προπονητής?Όλοι οι προπονητές έχουν καλές και κακές στιγμές στις ομάδες που αναλαμβάνουν,ο Παντελίδης,ο Βεργέτης,ο Τσιώλης κ.α.Μην ισοπεδώνουμε κάποια πράγματα και η μνήμη ας μην είναι κατ'επιλογήν.Συμφωνώ με τον Παύλο 20:25,σύγκριση και κουβέντα δε μπορεί να γίνει παρά μόνο μεταξύ αυτών που έχουν πετύχει τα ίδια πράγματα...οπότε φίλε άστο καλύτερα.Χρόνια πολλά σ'όλους μας συνέλληνες...

@Αιρετικός - Θέλεις να πω ότι είναι κανονικός προπονητής και να σου κάνω την χάρη; ΟΚ, είναι. Είναι όμως κακός έως μέτριος προπονητής. Με τον Αστέρα είχε μια στημένη ομάδα, με πάρα πολύ δυνατό ρόστερ, που όσο πέρναγε ο χρόνος έπαιζε χειρότερα. Η σύγκριση φέτος με τον Παντελίδη είναι αμείλικτη. Σε 3 παιχνίδια 2 ήττες και οι δύο μάλιστα ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ με βατούς αντίπαλους. Με τον ΠΑΣ και την ...Λαμία. Με ποδόσφαιρο παιδικής χαράς, με άμυνα ανεβασμένη έξω από την περιοχή του ...αντίπαλου. Το ίδιο ρόστερ όταν απέκτησε προπονητή, έπαιξε πολυ ωραία μπάλα και έχει πιθανότητες για 5άδα.

@Αιρετικός - Στην τελική, ας αναλάβει κάποια άλλη ομάδα, να κάνει επιτυχημένη πορεία και να με διαψεύσει. Όχι όμως να διαβάζω ότι είναι αδικημένος από την ομάδα που τον έκανε προπονητή! Λίγη αυτοκριτική και αναγνώριση αυτών που σου έχουν δοθεί δεν βλάπτει. Υπάρχουν και άλλες ομάδες. Δεν τελειώνει η προπονητική στον Αστέρα.

Μη λέτε μεγάλα λόγια και μην τον κατηγορείτε μήπως τον δείτε πάλι στον Αστέρα και τότε Παυλάκη εσύ και κάποιοι άλλοι αχάριστοι μπείτε στο καβούκι σας.Αλλά από ότι φαίνεται ποιος έχασε το φιλότιμο να το βρείτε εσείς;

το να ειναι ενας προπονητης σε μια ομαδα για 100 τοσα παιχνιδια ,ξαφνικα δεν ειναι προπονητης? δεν ειναι καλος,οταν σε εχει παει ευρωπη και ειχε και επιτυχιες μαλιστα ? το οτι δεν του βγηκε μια χρονια ξαφνικα γινεσαι κακος προπονητης? αυτο να μου το θυμηθειτε και να το γραψετε οταν ο (καλος αυτη τη στιγμη παντελιδης) δει την πορτα της εξοδου οταν ερθει η ωρα,το οτι ο αστερας τον εκανε προπονητη οκ,ε και λοιπον,και ο γκουαρντιολα απο που ξεκινησε?(καμια σχεση μεταξυ τους,αλλα απο καπου ξεκινανε ολοι ρε παιδια) ελεος λοιπον με το σφαξιμο στο βεργετη,υπαρχουν και ορια ρε αχαριστοι.

Ο κοιλίτσας που δεν ήξερε τι θα πει προπόνηση έφαγε τον Βεργέτη. Με έναν δύο σωστούς δίπλα του θα ήταν ακόμη προπονητής του Αστέρα.

Βάζετε το συναίσθημα στην μέση επειδή τον γνωρίζετε και η λογική έχει πάει βόλτα. Η προπονητική δεν τελειώνει στον Αστέρα. Ας πάρει άλλη ομάδα να αποδείξει την αξία του. Τον προπονητή τον κρίνεις πάντα ανάλογα το ρόστερ που έχει. Φέτος η σύγκριση είναι αμείλικτη. Ο Παντελίδης δεν έφτιαξε φυσική κατάσταση σε ένα μήνα. Έκανε τα αυτονόητα. Άλλαξε αρχικά την αμυντική τακτική της ομάδας και από παιδική χαρά την έκανε σιγά σιγά μπετόν. Μην το κουράζουμε. Ακόμα και από τις δηλώσεις τους μετά τα παιχνίδια καταλαβαίνεις τις διαφορές. "Φάγαμε ένα κρύο γκολ" ακούγαμε σε κάθε αγωνιστική. Έλεος!

παυλακη λουκουμα ,κοιτα στο αρχειο και δες τι ΥΜΝΟΥΣ εγραφες για τον βεργετη οταν πηγαινε καλα και τι γραφεις ΤΩΡΑ,επεισης να θυμασαι τι γραφεις τωρα για τον παντελιδη και τι θα γραφεις οταν θα ερθει η ωρα που θα φαει το σουτ,ΟΛΟΙ καποια στιγμη φευγουν απο την οποιαδηποτε ομαδα,νταξει γιδακο που θες να μας κανεις και αναλυσεις ?

@09:39 - Δες και τα αρχεία της ΕΡΤ αν θέλεις, ύμνους για τον Βεργέτη δεν έχω γράψει ποτέ γιατί ποτέ δεν έκανε κάτι άξιο για ύμνους. Συνήθως κράξιμο έτρωγε με αυτά που έκανε. Ο Παντελίδης θα φύγει κάποια στιγμή αλλά όποτε και να φύγει είναι κλάσεις ανώτερος από τον Βεργέτη. Πρέπει να είσαι άσχετος από μπάλα για να συγκρίνεις τον Παντελίδη με τον Βεργέτη. Άσχετος από μπάλα και αμόρφωτος που δεν ξέρει να μιλήσει και να γράψει σωστά 5 προτάσεις. Ούτε που μπαίνει η τελεία και το κόμμα δεν ξέρεις.

παυλακη λουκουμα το τι ειμαι εγω ασε να το κρινει ο κοσμος,προς το παρων ο κοσμος σε γλενταει σε ολα τα θεματα στο πορταλ,που θες να μιλησεις τρομαρα σου,γιδι

@11:28 Εδώ εσύ τολμάς και γράφεις ρε τροκάνι και μας έχουν βγει τα μάτια, ο άλλος σε μάρανε; Καλά σου λέει, ούτε μια πρόταση σωστή δεν ξέρεις να γράφεις ρε μαύρεεεεεεεε! Ουστ πνευματικά ανάπηρε, στη σπηλιά σου γρήγορα, μαζί με τα υπόλοιπα τετράποδα! Και μην τολμήσεις να ξαναγράψεις, γιατί θα στείλω την αστυνομία της γραμματικής να σε μπουζουριάσει!

Anonymous 09/39 Εσύ τί είσαι ρε μεγάλε, ληξιαρχείο και κρατάς αρχείο τί έχει γράψει ο καθένας; Ξαναγύρνα πρώτα στο σχολείο ξύλο απελέκητο μήπως και μάθεις να γράφεις κι άφησε κατά μέρος τα σχόλια ντουβάρι, που μου έχετε μάθει όλοι οι κατσίβλαχοι με τα κινητά και τους υπολογιστές

χαχαχαχαχαχαχα 18.46 κομπλεξικε πρεπει να εχει αστραψει ο σβερκος σου απο τις φαπες εεεεεεεεε,θα σε ρωτησω ρε νουμερο αν θα ξαναγραψω η οχι,ερε γλεντια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.