Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Υποβολή υποψηφιοτήτων για θέση Διευθυντή Τομέα Ψυχικής Υγείας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Υποβολή υποψηφιοτήτων για θέση Διευθυντή Τομέα Ψυχικής Υγείας

Απρίλιος 23, 2019 - 14:30
0 σχόλια

Ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», κ. Πέτρος Τομάρας Τους Διευθυντές Προϊστάμενους Τμημάτων του Τομέα Ψυχικής Υγείας της Ιατρικής Υπηρεσίας, όπως αναφέρονται στην επισυναπτόμενη κατάσταση και ύστερα από την έκδοση του Νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου μας, οι οποίοι έχουν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην διαδικασία Ορισμού Δ/ντή Τομέα Ψυχικής Υγείας της Ιατρικής Υπηρεσίας, εφ’όσον ενδιαφέρονται για την τοποθέτησή τους σε θέση Δ/ντή Τομέα Ψυχικής Υγείας, να υποβάλλουν στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Νοσοκομείου μας, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πλήρες βιογραφικό σημείωμα, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τεσσάρων (4) ημερολογιακών ημερών και συγκεκριμένα έως και 25 Απριλίου 2019.

Το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας καταρτίζει Πίνακα αξιολόγησης των Δ/ντών των τμημάτων του τομέα με κριτήρια την επιστημονική επάρκεια, τις διοικητικές ικανότητες, την εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα, τη συμπεριφορά προς τους ασθενείς, το κύρος τους μεταξύ των συναδέλφων και το πνεύμα συνεργασίας τους και τον υποβάλλει στο Διοικητή του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής επιλέγει ελεύθερα έναν από τους τρείς πρώτους, ως Διευθυντή τομέα, με τριετή θητεία.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ
Π.Γ.Ν. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
«Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.