Συνεδριάζει το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας

Συνεδριάζει το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας

Απρίλιος 23, 2019 - 14:48
0 σχόλια

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν-3852/2010, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Περί αποδοχής και κατανομής της επιχορήγησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, ύψους 347.600,00€.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

2. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήμαρχος

3. Περί αγοράς οικοπέδων για την ανέγερση Δημαρχείου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

4. Λήψη απόφασης σχετικά με την υποβολή αιτήματος ένταξης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, άξονας προτεραιότητας «Ανέγερση ή/και Αποκατάσταση Δημοτικών κτιρίων», με τίτλο «Ανέγερση και Επανάχρηση δημοτικών κτιρίων».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

5. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και χορήγηση παράτασης εκτέλεσης εργασιών, του έργου με τίτλο «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τοπικής Κοινότητας Μελιγούς».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

6. Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ., Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, κατά το σχολικό έτος 2019-2020.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κουτρουμπής Γεώργιος – Πρόεδρος Δ.Σ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.