Παναρκαδικάρα μέχρι τέλους και χειροκρότημα από τους φιλάθλους της Καλαμάτας

Παναρκαδικάρα μέχρι τέλους και χειροκρότημα από τους φιλάθλους της Καλαμάτας

Απρίλιος 14, 2019 - 19:34
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας με επιτυχία μετά το ισόπαλο 2-2 με την Καλαμάτα στην Μεσσηνία σε ένα παιχνίδι όπου χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Το τριφύλλι βάση της αγωνιστικής του παρουσίας και του τρόπου με τον οποίο διαχειρίστηκε το παιχνίδι κοιτώντας την ποιοτική Καλαμάτα στα ίσια παρότι βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο πρώτο μέρος όχι απλώς έφερε ισοφάρισε και έφυγε με τον βαθμό αλλά κέρδισε και την αναγνώριση των φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας.

Η ομάδα της Τρίπολης στο τέλος της αναμέτρησης κέρδισε το χειροκρότημα του απαιτητικού κοινού της Καλαμάτας ως μια μορφή επιβράβευσης για την μεγάλη του προσπάθεια όχι μόνο σε αυτό τον αγώνα αλλά και ολόκληρης της σεζόν ενώ κάτι ανάλογο έγινε και στο πρώτο πολύ ωραίο τέρμα του Καρβάλιο σε μια μοναδική στιγμή fair play.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.