Παίρνει Τόνσο ο Αστέρας

Παίρνει Τόνσο ο Αστέρας

Σεπτέμβριος 01, 2017 - 13:08
1 σχόλια

Το "μπαμ" της τελευταίας στιγμής κάνει ο Αστέρας Τρίπολης καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρτιν Τόνσο αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε απόλυτη συμφωνία μεταξύ τους.

Η αρκαδική ομάδα ενισχύεται μεσοεπιθετικά και πιο συγκεκριμένα σε μια θέση όπου είχε διαπιστωθεί κενό με τον Αργεντινό μέσο να γίνεται ο νέος επιτελικός που θα κρατά την μπαγκέτα της οργάνωσης του παιχνιδιού.

Η μεταγραφή του Μάρτιν Τόνσο αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ ο 29χρονός άσος μέσα στις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μάρτιν Τόνσο είναι γνωστός στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό καθώς την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Ατρόμητου έχοντας 27 συμμετοχές και 6 γκολ στην Super League. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Νιούελς Ολντ Μπόις, την Κόλο-Κόλο και την Λανούς.

Για την περίπτωση του Μάρτιν Τόνσο και το γεγονός ότι βρίσκονταν ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης ως μια επιλογή που είχαν ξεχωρίσει οι κιτρινομπλέ είχατε διαβάσει μέσα από το ArcadiaPortal.gr στις 2 Ιουνίου (πατήστε εδώ).

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.