Τόνσο υπό προϋποθέσεις για τον Αστέρα

Τόνσο υπό προϋποθέσεις για τον Αστέρα

Ιούνιος 02, 2017 - 10:35
1 σχόλια

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης αλλά υπό προϋποθέσεις φαίνεται πως βρίσκεται ο Αργεντινός κεντρικός μέσος του Ατρόμητου Μάρτιν Τόνσο ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα και την Super League με τον Ατρόμητο.

Οι προϋποθέσεις έχουν να κάνουν με το αν ο Μάρτιν Τόνσο αποφασίσει να μείνει ελεύθερος από τους Περιστεριώτες καθώς μόνο έτσι οι κιτρινομπλέ είναι διατεθειμένοι να μπουν στην διεκδίκηση του και να του προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Τόνσο είναι μία από τις περιπτώσεις που ο Αστέρας Τρίπολης είχε τσεκάρει από τα χρόνια που αγωνίζονταν στην Λανούς με τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας να έχουν σε εκτίμηση τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως παρά το γεγονός ότι το όνομα του Τόνσο υπάρχει στην λίστα ο Αστέρα Τρίπολης παρακολουθεί και άλλους ποδοσφαιριστές για την ίδια θέση από την αγορά του εξωτερικού.

Ο Μάρτιν Τόνσο την περασμένη αγωνιστική σεζόν με τον Ατρόμητο σε 27 παιχνίδια πέτυχε 6 γκολ έχοντας πολύ καλή παρουσία στην Super League. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Νιούελς Ολντ Μπόις, την Κόλο-Κόλο και την Λανούς.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η προυπόθεση είναι να τον αγοράσουν όσο πιο φτηνά μπορούν.Αυτό έδειξαν οι περσινές μεταγραφές αυτό θα γίνει και φέτος.Κουτόχορτο τέλος.Εγώ θα τα γράφω πάντα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.