Παγγορτυνιακός: Συνέχεια στις μεταγραφές με Κουλούρη

Παγγορτυνιακός: Συνέχεια στις μεταγραφές με Κουλούρη

Ιούλιος 31, 2014 - 18:03
1 σχόλια

Ακόμη μία μεταγραφή την τέταρτη πιο συγκεκριμένα το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε η ομάδα του Παγγορτυνιακού μετά τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κουλούρη.

Ο Παναγιώτης Κουλούρης είναι αμυντικός μέσος αλλά μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα της Γορτυνίας, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης με τελευταίο σταθμό πέρυσι την ομάδα της Αναγέννησης Τρίπολης και από τη νέα χρονιά θα φορά και πάλι τη φανέλα του Παγγορτυνιακού.

Η μεταγραφική αντεπίθεση του Παγγορτυνιακού θα συνεχιστεί με στόχο να φτιαχτεί ένα ρόστερ αντάξιο των υψηλών  απαιτήσεων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΣΚΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ?ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΖΟΥΠΗΤΟΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΜΑ@@@@@ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.