Μετάλλιο και διακρίσεις για τον Γ.Σ. Αρκαδίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ

Μετάλλιο και διακρίσεις για τον Γ.Σ. Αρκαδίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ

Ιούλιος 31, 2014 - 19:06
0 σχόλια

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Βασίλης Σιάκουλης στον τελικό της σφυροβολίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών που διεξήχθει στο Ο.Α.Κ.Α. το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Ιουλίου 2014.
Για άλλη μια φορά ο Πρωταθλητής του Γ.Σ. Αρκαδίας ανέβηκε στο βάθρο των νικητών σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα έχοντας καλύτερη βολή στα 63,48 μ.

Στο άλμα σε μήκος γυναικών η Βασιλική Κουτσουμπού  κατέλαβε την 5η θέση με καλύτερο άλμα στα 5,86 μ. σταθερή για άλλη μια φορά σε άλματα πάνω από τα 5,80μ. δείχνοντας έτσι ότι το όριο των 6,00μ. δεν είναι πλέον μακριά.
Στην δισκοβολία των ανδρών επανήλθε με καλή εμφάνιση μετά από ένα διάστημα αποχής ο Ιάσονας Θανόπουλος, ο οποίος σιγά σιγά ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό πετυχαίνοντας καλύτερη βολή στα 46,14μ. και καταλαμβάνοντας την 7η θέση.
7η θέση με 3,60μ. και για την Αγγελική Τελά η οποία δείχνει ότι έχει επανέλθει για τα καλά και είναι έτοιμη για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.
Σε πολύ καλή κατάσταση ήταν και η αδερφή της Βάλια Τελά όπως είχε φανεί στα άλματα που είχε πραγματοποιήσει στον πρωινό προκριματικό, και ήταν έτοιμη για μια πολύ καλή επίδοση αλλά δυστυχώς ένα τράβηγμα στον δικέφαλο στο πρώτο άλμα που πραγματοποίησε στον απογευματινό τελικό στα 3,40μ.   δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει μια καλή επίδοση και θέση που σίγουρα μπορούσε.
Πολύ καλή εμφάνιση και 10η θέση στον τελικό του τριπλούν γυναικών με επίδοση 12,01 μ. πραγματοποίησε και η Αγγελική Λυμπεροπούλου.
Καλή εμφάνιση επίσης από τον Ηλία Σουγλάκο ο οποίος είναι ακόμα έφηβος και κατέλαβε την 16η θέση στον πρωινό προκριματικό με επίδοση 14.06μ. η οποία είναι και ατομικό ρεκόρ.
Πολύ καλή επίδοση με 15’’ 60 στα 110 μ. εμπόδια πέτυχε στον πρωινό προκριματικό ο Βαγγέλης Έξαρχος και κατέλαβε την 11η θέση.
Δεν τα κατάφερε ο Μωυσής Σέχου ο οποίος ακυρώθηκε στον πρωινό προκριματικό των 400 μ. με εμπόδια.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές γιατί σίγουρα προσπάθησαν και κουράστηκαν πάρα πολύ όλη την χρονιά, για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλους τους αγώνες που πήραν μέρος και ιδιαίτερα στον κορυφαίο αυτό αγώνα.
Επίσης συγχαρητήρια στους προπονητές τους Κώστα Δρακόπουλο, Θανάση Σιούντρη,  Γεώργιο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Ζαρμπαλά, Σάκη Ρουσάκη, και Σπύρο Τριανταφυλλόπουλο.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.