Ούτε τώρα… Αστέρας – Κηφισιά 1-2

Ούτε τώρα… Αστέρας – Κηφισιά 1-2

Απρίλιος 06, 2024 - 21:58
25 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα από την Κηφισιά στην Τρίτη αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος της Super League παρότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Ο Μιριτέλο έδωσε το προβάδισμα στους κιτρινομπλέ στο 3’ με τον Οζέγκοβιτς σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (66’ και 70’) με προβολή μέσα από την περιοχή και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε στην ομάδα του την νίκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που είδαν τον Μιριτέλο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με ένα καταπληκτικό προσωπικό γκολ, όταν έφυγε στην αντεπίθεση και παρότι μόνος με τρεις αμυντικούς της Κηφισιάς τελείωσε την φάση με ένα έξοχο σουτ.

Ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει στο 35΄, με τους Καλτσά και Λύρατζη να παίζουν υποδειγματικά το 1-2, ο μπακ των Αρκάδων να γυρίζει την μπάλα και ο Τσάπαν να προλαμβάνει τον Μιριτέλο πριν την εκτέλεση.

Η αθηναϊκή ομάδα «εμφανίστηκε» στο παιχνίδι μόλις στο 55ο λεπτό, με τον Τσιφτσή να κάνει μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Σολόα αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει στο κοντινό, άψογο πλασέ του Οζέγκοβιτς στο 66΄.

Το 1-1 έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι, με την Κηφισιά να βγαίνει μπροστά και στο 68΄ να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καστάνιο επί του Μπιφουμά, σε μια απόφαση του Σιδηρόπουλου που θα συζητηθεί, καθώς ο αμυντικός μάρκαρε «ώμο με ώμο».

Ο VAR Μανούχος σιώπησε και ξανά ο Οζέγκοβιτς εκτέλεσε εύστοχα στο 70΄ δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 73΄ ο Τσάπαν υπέπεσε σε πέναλτι επί του Καλτσά αλλά μετά από εξέταση της φάσης ο επιθετικός του Αστέρα ήταν οφσάιντ και η αρχική απόφαση ανακλήθηκε.

Ο Αστέρας βγήκε μαζικά μπροστά μετά την ανατροπή αλλά δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ η Κηφισιά τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πρίτσα (2η κίτρινη) στο 90΄+2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Μουνάφο (13΄ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (83΄ Μάντζης), Κρέσπι (72΄ Παλάσιος), Καλτσάς (83΄ Ζουγλής), Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα (29΄ Βαφέας), Τσάπαν (82΄ Σπίνος), Σναϊντερλάν, Παρράς (52΄ Μιλίσεβιτς), Σολόα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Κρισιούμα, Μπιφουμά (80΄ Μενέντες), Οζέγκοβιτς.

Περισσότερα σε λίγο...

Ειδήσεις: 

25 Σχόλια

Πιστεύω να έχετε βρεί προπονητή για του χρόνου γιατί με αυτόν πάμε για Β΄. Δεύτερη φορά με τον ίδιο τρόπο ο Μπράτσος γυρνάει το παιχνίδι και ο δικός μας τον ύπνο του δικαίου. Πολύ λίγος και κολλημένος με ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που δεν αλλάζει με τίποτα.

Καλά ακόμα. Υπάρχουν άνθρωποι που που ασχολουντε με αυτή την ομάδα; εννοώ υγιείς σκεπτόμενοι άνθρωποι;

Πόση ξεφτίλα πιά; Το έχουν αποφασίσει. Το 24-25 η τελευταία χρονιά του Αστέρα στη sl.

Δεν μπορώ να καταλάβω η διοίκηση του αστέρα γιατί δεχετε να σφυρίζει ο Σιδηροπουλος. Ο άνθρωπος αυτός είναι με κατά εντολή στα περισσότερα παιχνίδια για δολιοφθορά. Οσω για τον αστέρα μόνο ντροπή και μόνο ντροπή συνχαριτηρια

Κύριε ρασταβατς εάν έχετε εντολή να χάνετε τα παιχνίδια έχει καλώς. Εαν όμως δεν έχετε τότε είναι καιρός να φεύγετε γιατί δεν σας χρωστάει ο κόσμος τίποτα. Λυπαμε πολύ για την εικόνα που δείχνετε γιατί δεν βλέπωσαστε. Οι μισοί παίχτες πρέπει να φύγουν και του χρόνου θα παίζετε χωρίς κόσμο δυστυχώς τους διώξατε.

Αστέρας ___Κηφισιά Σιδηροπουλος. 1___2 Περαστικά σας αντί να τον έχετε βγάλει ανεπιθύμητο τον αφήνετε να κάνει το παιχνίδι του χα χα χα όπως πάντα. Κύριε μποροβηλο που είσαι έχεις χαθεί τι γίνετε είσαι Τρίπολη η στο εξωτερικό;

Μου αρέσει που λένε κάθε χρόνο μεταγραφές από το επάνω ράφι. Χα χα χα για πόσο βλακες μας περνάτε κύριοι βγείτε και πέστε από την αρχή ότι παίζουμε μόνο για να σωθούμε και να παίζουμε τα παιχνίδια των άλλων. Που είναι ο Αστέρας ο φονεας των μεγάλων που δεν παιρναγε κανένας από την έδρα μας. Τον διαλυσατε οκ αλλά μην μας κορόιδευετε

Η ομάδα κινδυνεύει να πέσει είδα την βαθμολογία και τα πράγματα δεν είναι καλά. Εαν δεν ξυπνήσουν έγκαιρα δυστυχώς θα τρέχετε.

Πρόεδρος κ.Μποροβηλος υπάρχει η μόνο για γυαλί τηλέφωνο στα αυτί και καλάμι .......... Η παρετηση είναι αξιοπρεπής πράξη και για άντρες το γνωρίζεις ???????

Κοουτς καιρός είναι να τα μαζεύεις εκτός και αν κανείς καλά την δουλειά των αδελφών

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

Θυμόμαστε την πρόσφατη πύρινη ανακοίνωση που είχε βγάλει η διοίκηση του Αστέρα για το λαμόγιο Σιδηρόπουλο, σε προηγούμενο παιχνίδι όταν πάλι μέσα στην έδρα μας σφαγίασε την ομάδα ! Τώρα πώς δέχτηκαν να ξαναδιευθύνει αυτό το τέρας πάλι αγώνα του Αστέρα , μόνο η διοίκηση μπορεί να μας το εξηγήσει ..... Πάντως υπάρχει και η λίμνη Τάκα για να την επισκευθείτε, φορώντας μια ωραία και βαριά πέτρα στο λαιμό σας ........

Ο Καστάνιο και πάλι μας έβγαλε ....ασπροπρόσωπους με το πεναλτάκι που έκανε, ανεξάρτητα αν ο ανεκδιήγητος Σιδηρόπουλος βρήκε ...την ευκαιρία που περίμενε !!

Καλά το πάτε , σε λίγο θα παίζετε prive στο γήπεδο , αφού έτσι κι' αλλιώς διώξατε όλους τους φιλάθλους από το γήπεδο με τα χάλια σας .

Να διαβάζουν άραγε τα όσα τους σούρνουν εδώ μέσα, οι ιδιοκτήτες και οι ..μεγαλοπαράγοντες ? Εάν τα διαβάζουν, θα πρέπει να είναι πολύ χοντρόπετσοι και να γράφουν κανονικά όλους τους φιλάθλους και την πόλη .! Καληνύχτα Αστήρ, νάμαστε καλά να σε θυμόμαστε .....

Κοιτάτε να δείτε που θα χτυπήσουμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για να τον ρίξουν. Ποιον αυτόν που τους έχει σώσει πολλές φορές και που τους βοήθησε να βγει Ευρώπη. Εαν γίνει αυτό τότε θα είμαι αυτός που θα πάω στο γήπεδο και θα τους βρίσω.

Άλλη δουλειά δεν είχαν οι μεγαλομέτοχοι από το να διαβάζουν τα σχόλια του γράφει ο καθένας στο arkadiaportal.......Ρε σεις συνέλθετε, τα θέλετε και τα γράφετε; Έλα Χριστός και Παναγία, τι άλλο θα διαβάσουμε.....

Μην ανχωνεστε φίλοι μου ξέρουν αυτοί τι κάνουν φτιαχτα είναι όλα. Η ομάδα να μένει κατηγορία με παίκτες μεσαίας κατηγορίας γιατί δεν σε αφήνουν για ποιο ψηλά. Τα πρώτα χρόνια έριξαν λεφτά έλειπαν και τρεις μεγάλες ομάδες γιαυτό βγήκαν Ευρώπη τώρα που να πας σε αφήνουν πχ σιδηρόπουλος λαμογιο μεγάλο

Ο αστερας θα πέσει κατηγορία.Ο Μπακος και ο καυμενακης είναι πλέον στον μπασκετικό Παναθηναικο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.