Όταν τα έλεγε ο Καϋμενάκης...

Όταν τα έλεγε ο Καϋμενάκης...

Φεβρουάριος 17, 2020 - 10:23
1 σχόλια

Στις 10 Ιανουαρίου στην κοπή της πίτας του Αστέρα Τρίπολης ο εκ των ιδιοκτητών της αρκαδικής ΠΑΕ Γιάννης Καϋμενάκης δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή φανερώνοντας ταυτόχρονα την πίστη του στην ομάδα.

Εκείνη την χρονική στιγμή ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκονταν τρίτος από το τέλος πάνω από τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό και τα play out έρχονταν στο μυαλό τον περισσότερων ως ένας δύσβατος εφιάλτης.

Ο Γιάννης Καϋμενάκης όμως δεν πίστεψε ποτέ στα play out και με μια γενναία εκείνη την περίοδο δήλωση ουσιαστικά έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στους κιτρινομπλέ με τον Αστέρα Τρίπολης να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό φίνις στην κανονική περίοδο και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε να έχει πατήσει την πρώτη εξάδα.

Λόγια προφητικά με την δική τους σημασία που προφανώς ήχησαν διαφορετικά και αποτέλεσαν το επιπλέον αγωνιστικό κίνητρο σε όλους για να μπορέσει (όπως και έκανε) να γυρίσει η ομάδα για τα καλά τον διακόπτη.

Ο Γιάννης Καϋμενάκης στο χαρακτηριστικό του απόσπασμα στις 10 Ιανουαρίου είχε αναφέρει κατά την ομιλία του τα εξής:

"Είμαστε σίγουροι ότι οι δυνατότητες σας δεν είναι για τη θέση που είμαστε αλλά είναι για να πάμε στα play off και πιστεύουμε ότι μπορείτε να πάτε. Έχουμε εμπιστοσύνη και σε εσάς και στον προπονητή σας".

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.