Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κορινθία

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κορινθία

Φεβρουάριος 17, 2020 - 09:25
0 σχόλια

Σε τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά προχώρησε η Αστυνομία στην Κορινθία σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου:

  • Συνελήφθη, χθες (16.2.2020) το μεσημέρι, στο Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και -20- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
  • Συνελήφθη, χθες (16.2.2020) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
  • Συνελήφθη, χθες (16.2.2020) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.