Ορισμό επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών την ΚΕΔΗΤ ζήτησε ο Σμυρνιώτης

Ορισμό επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών την ΚΕΔΗΤ ζήτησε ο Σμυρνιώτης

Οκτώβριος 22, 2018 - 16:45
12 σχόλια

«Άλλο χρωστάω στο ΙΚΑ και άλλο χρωστάω στο ΙΚΑ γιατί κάποιος έφαγε τα λεφτά από μέσα»

Τα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ ήρθαν ξανά στο προσκήνιο, μετά την απόρριψη, εκ μέρους της Αποκεντρωμένης, του προϋπολογισμού της Επιχείρησης για το 2018 που κατατέθηκε πολύ αργά. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΔΣ Γιάννης Σμυρνιώτης, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου, πρότεινε, προκειμένου να γίνει μια προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης, να οριστεί μια επιτροπή ώστε να ελεγχθούν τα οικονομικά της Επιχείρησης:

«Τα ίδια συζητάμε εδώ και τρία χρόνια. Για να τελειώσει αυτό το παραμύθι και η ιστορία με τους ορκωτούς που πάνε κι έρχονται, προκειμένου να κάνουμε έγκαιρα τον προϋπολογισμό για το 2019, θα παρακαλούσα ως έκκληση, να γίνει μια επιτροπή από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, τους προϊσταμένους της ΚΕΔΗΤ και τους επικεφαλής των παρατάξεων ώστε να ελέγξουμε τα οικονομικά της από την αρχή της ύπαρξής της, αν θέλετε».

Με την άποψη του κ. Σμυρνιώτη συντάχθηκε και ο πρόσφατα διεγραμμένος από την παράταξη Παυλή κ. Δημήτρης Βόσνος.

Ο κ. Παυλής απάντησε τόσο στον κ. Σμυρνιώτη όσο και σους άλλους επικεφαλής που επεσήμαναν επίσης το θέμα της ΚΕΔΗΤ: «Νομίζετε ότι μπορείτε να λέτε ότι θέλουμε να κρύβουμε πράγματα. Μπορούμε να αναθέσουμε με απόφαση ΔΣ ορκωτούς;», ρώτησε. «Όχι, δεν μπορείτε», απάντησε ο Κακλαμάνος.

Να εξουσιοδοτήσουμε την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου ανεξάρτητα από εμάς να χειριστεί το θέμα των ορκωτών;

Στη συνέχεια, επιχείρησε να δώσει μια απάντηση σε σχέση με το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει σταλεί «στα κεντρικά της υπηρεσίας»:

Το πόρισμα έχει αποσταλεί στην κεντρική διοίκηση από τους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Ας αναμείνουμε να δούμε τι λέει αυτό το περίφημο πόρισμα. Αφού η Αποκεντρωμένη δεν εγκρίνει, ας βγάλει απόφαση από εκεί.

Κατά τη δευτερολογία του, ο κ. Σμυρνιώτης στάθηκε στο ζήτημα των αναλήψεων που έχουν γίνει από τους λογαριασμούς της ΚΕΔΗΤ, απορώντας πώς είναι δυνατόν να μην έχουν ελεγχθεί τα παραστατικά για 50 αναλήψεις:

«Σοβαρευτείτε, έχει περάσει ο χρόνος, αλλά έστω τώρα, σοβαρευτείτε. Ούτε το έγγραφο της ακύρωσης του προϋπολογισμού δεν διαβάσατε...»


12 Σχόλια

Κε Κακλαμάνο μια γλάστρα θα ήταν πιο χρήσιμη σ αυτή την θέση που έχετε. Καλημέρα σας!

"Το πόρισμα έχει αποσταλεί στη κεντρική διοίκηση από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης...."Κοινώς μπήκε κάτω απ το χαλάκι τι δεν καταλάβατε?

Γεια σου ρε Τάσο βενζινάαααααααααααα

EΙχες φτιάξει Γιαννάκη και επιτροπή για τις Απε στην τσεμπερου και ακόμη δεν έχει συνεδριάσει ούτε επι θητείας σου ούτε επι Παυλή.τετοια επιτροπή θέλεις.ξερεις από αυτά.που θα πάει θα βγει το πορισμα

Ο Κοκκινάκος ακόμα και το ΙΚΑ που βρήκε απλήρωτο είχε ρυθμίσει και πλήρωνε και όλες τις υποχρεώσεις. Ας πάνε να τα δούνε στην υπηρεσία όλα αυτά πριν να αρχίσουν να γράφουν βλακείες. Αλλά βέβαια δεν τους συμφέρει.

Με μια αναζήτηση στην Διαύγεια μπορεί εύκολα κανείς να ανακαλύψει αν μπορούν να μπουν ορκωτοί λογιστές για οικονομικό έλεγχο σε δημοτική επιχείρηση. Δείτε πόσες προσκλήσεις υπάρχουν και ενημερώστε και τον κ. Κακλαμάνο...

ΟΛΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Κ.Λ.Π. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΑ.…...ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ , ΤΑΛΟΥΜΗΣ Κ.Λ.Π.) ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ (ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΗΣ Κ.Λ.Π.)Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;;

Ε βέβαια ! τι θα έλεγε ο Κακλαμάνος , όχι Δημήτρη μου δεν τα ξέρεις καλά, μπορούμε να αποφασίσουμε για ορκωτούς Σας δούλεψε μπροστά στα μούτρα σας όλους όσους συμμετείχατε στο δημοτικό συμβούλιο για ακόμη μία φορά και καθόσαστε και τον κοιτάτε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.