Η γκολάρα με «ψαλιδάκι» του Γιαννακούλια στον Τυρό (vid)

Η γκολάρα με «ψαλιδάκι» του Γιαννακούλια στον Τυρό (vid)

Οκτώβριος 22, 2018 - 17:09
0 σχόλια

Η ισόπαλη αναμέτρηση του Απόλλωνα Τυρού με την Δόξα Μεγαλόπολης για την 3η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας δεν ήταν μόνο συναρπαστική με βάση την εξέλιξη της είχε και 4 πολύ όμορφα τέρματα από δύο για κάθε ομάδα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ο Δημήτρης Κοσκολός για τον Απόλλωνα Τυρού με τα δύο γκολ που πέτυχε και ο Γιάννης Γιαννακούλιας για την Δόξα Μεγαλόπολης που επίσης έβαλε και αυτός δύο τέρματα χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με το σκορ στο 2-0 για τον Απόλλωνα η Δόξα έψαχνε το φιλί της ζωής και το βρήκε και μάλιστα με τρόπο εξαιρετικά εντυπωσιακό στο πρόσωπο του Γιάννη Γιαννακούλια στο 86ο αλλά και το 92ο λεπτό.

Στο 86ο λεπτό όμως είχαμε το highlight του αγώνα αφού μετά από κόρνερ της Δόξας από τον Παπαδόπουλο ο προωθημένος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Γιαννακούλιας προωθήθηκε και αφού κοντρόλαρε πρώτα την μπάλα στην συνέχεια με ψαλιδάκι την έστειλε στα δίχτυα του Απόλλωνα δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης για την Δόξα.

Απολαύστε το υπέροχο γκολ του Γιάννη Γιαννακούλια από τον αγώνα του Απόλλωνα Τυρού με την Δόξα Μεγαλόπολης.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Η γκολάρα με "ψαλιδάκι" του Γιαννακούλια στον Τυρό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.