Τατούλης

Οργή στα Άνω Δολιανά: Έσπρωξαν μπάζα στο ρέμα του Αϊ - Γιάννη για να μην είναι ορατά (pics)

Οργή στα Άνω Δολιανά: Έσπρωξαν μπάζα στο ρέμα του Αϊ - Γιάννη για να μην είναι ορατά (pics)

Αύγουστος 13, 2019 - 12:20
0 σχόλια

Η δημοσίευση της ύπαρξης άτυπης χωματερής στα Άνω Δολιανά (δείτε ΕΔΩ) είχε ένα αποτέλεσμα που δυστυχώς αποδεικνύει την απίστευτη πολλές φορές αδιαφορία μας απέναντι σε μικρές οικολογικές καταστροφές που συντελούνται στα χωριά μας...

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι των Άνω Δολιανών, μετά τη δημοσίευση για τα μπάζα από οικοδομικά υλικά που είχαν πετάξει κάποιοι στον Αϊ - Γιάννη, κάποιοι τα έσπρωξαν στο ρέμα για να μην είναι ορατά από τον δρόμο, όπως και εκείνα στο ρέμα του Αϊ - Λια...

Η ανάρτηση αναφέρει:

Η ξεφτίλα μερικών μάλλον δεν σταμάτησε στο προχθεσινό post!!

Λόγω ότι έγινε αρκετός ντόρος και ότι θα έχει κόσμο το χωριό λόγο των ημερών αποφάσισαν να καθαρίσουν τα μπάζα που είχαν πετάξει λίγο πριν του Άϊ Γιαννιού το ρέμα !!

Λάθος απλά τα έσπρωξαν στο ρέμα για να μην φαίνονται στο δρόμο!! αλλά φαίνονται στις φωτογραφίες!!

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που το σκέφτηκαν και να πω στη νέα δημοτική αρχή να μεριμνήσει λίγο και να μην μας γράψει και αυτή όπως και όλοι οι προηγούμενοι!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.