Όμορφες στιγμές στο παράλιο Άστρος

Όμορφες στιγμές στο παράλιο Άστρος

Ιούλιος 12, 2014 - 21:03
4 σχόλια

Ρακέτες, βουτιές και ηλιοθεραπεία στο παράλιο Άστρος

Η φωτογραφία ανήκει στην E.K

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην στήλη "Η φωτογραφία της ημέρας". Στείλτε με email: info@arcadiaportal.gr, την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδίας.
 


4 Σχόλια

ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ!!!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΑΚΕΤΕΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,ΒΟΛΕΥ!!!!!ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΥΟΣ ΔΙΠΛΑ!!!!!ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ!!!!!!ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ!!!!!!!ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ!!!!!!!

Εισαι μιζερος και παραξενος!!! Αν δν μπορεις να βλεπεις κοσμο πηγαινε σε ενα απομονομενο μερος να μν σε ενοχλει κανεις!!!

ΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ .......ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΕΡΙΦΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ !!!!!ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΣΑΣ!!!!ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ!!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.