Με κέφι και χορό η 20η Γιορτή Σκόρδου στα Λιθοβούνια (photos&video)

Με κέφι και χορό η 20η Γιορτή Σκόρδου στα Λιθοβούνια (photos&video)

Ιούλιος 13, 2014 - 01:55
1 σχόλια

Για 20η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον Αγροτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λιθοβουνίων η Γιορτή Σκόρδου στα Λιθοβούνια το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουλίου.

Η πλατεία του χωριού φαίνεται ότι πλέον δεν είναι αρκετή για να χωρέσει τον κόσμο που χρόνο με το χρόνο αυξάνεται. Ο Σύλλογος και οι κάτοικοι του χωριού για ακόμα μία χρονιά έκαναν ό, τι ήταν δυνατό για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του.

Μία πολύ όμορφη γιορτή με άφθονη σκορδαλιά που προσφέρθηκε στον κόσμο. Μία γιορτή θεσμός πλέον αφού για 20 συνεχή χρόνια πραγματοποιείται, με πρωτεργάτη τον Γιώργο Παρασκευόπουλο, τον πρόεδρο του χωριού πριν από 20 χρόνια.

Το κέφι "άναψε" για τα καλά όταν ξεκίνησαν τα όργανα να παίζουν δημοτικά τραγούδια με ζωντανή ορχήστρα με τους  Γιάννη Κατσίγιαννη, Ξένια Βέρα, Φυλιώ Πυργάκη και Πάνο Τσαγκούρη.

Οι διοργανωτές εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την επιθυμία τους να αποκτήσει το σκόρδο της περιοχής ονομασία προέλευσης, στηριζόμενοι στην αξιοποίηση της ανώτερης ποιότητας των σκόρδων που διαθέτουν.

 

Video: 

youtube://v/shFBWTt9wT8


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.