Ομιλία για την ανάπτυξη εφαρμογών με το Ionic Framework

Ομιλία για την ανάπτυξη εφαρμογών με το Ionic Framework

Μάρτιος 20, 2018 - 14:30
1 σχόλια

Την Τρίτη, 27 Μαρτίου, υποδεχόμαστε στην Τρίπολη τον Martín López Nores, για μια συναρπαστική ομιλία με αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών στο περιβάλλον Ionic.

Η ομιλία, με τίτλο "Multiplatform app development with the Ionic framework", θα λάβει χώρα στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα Γ2 και είναι ανοιχτή στο κοινό του τμήματος. Το περιβάλλον Ionic χρησιμοποιείται σε ερευνητικές υλοποιήσεις, τόσο από την ομάδα του Martin όσο και από τη δική μας, και μια καλή γνωριμία μαζί του ίσως είναι η αρχή για κάτι μεγαλύτερο στο μέλλον. Στο πλαίσιο της ομιλίας θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μάθετε για το όμορφο Vigo και τη δυνατότητα να το επισκεφτείτε μέσω του προγράμματος Erasmus+.

ΓΑΒ LAB - Knowledge and Uncertainty Research Laboratory

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

παρακαλω να το αναρτησετε αν συναδει με την πολτικη σας για περιεχομενο αναρτησεων με το σχολιο " καλοδεχουμενη καθε πρωτοπόρος ιδεα για αναπτυξη αλλα ας γινουμε και λιγο Σουηδία ας μην μεινουμε στο Αμερικανικό μοντελο πιο κατω δεν παει https://www.facebook.com/AmericaVersusbyattn/videos/1798809543760630/?hc_ref=ARS1RiNrcHpOSWH9X-GMd27n-tH_Mpv6VdWcDxG_xvqQkNY8Hdz8vz2Utq5CqklfBnM&pnref=story

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.