Επικαιρότητα

Latest

Ο KOAT και η κόντρα με τις αντιξοότητες

Κόντρα στις αντιξοότητες ο ΚΟΑΤ, παρά «τη φουρτούνα», που ανάγκασε την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος να μεταφέρει τους αγώνες από το ΟΑΚΑ στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και στο Εθνικό Κολυμβητήριο Νίκαιας, στην οχτάδα των καλύτερων αθλητών βρέθη

Περισσότερα

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης πριν από λίγη ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο. Με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκαν ο Θάνος Μωραΐτης και ο Αγγελος Τόλκας, ενώ με πολιτικό οι Γ.

Περισσότερα

Η Δόξα Δράμας του Βεργέτη διαμαρτυρήθηκε γιατί ο Βόλος χρησιμοποίησε μπάλες υψηλής ποιότητας

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μια αστείρευτη πηγή αναφορικά του τι μπορεί να εφεύρει κάποιος για να σε εκπλήξει όλο και περισσότερο κάθε φορά.

Περισσότερα

Στο φως τα SMS Καμμένου σε Κοτζιά: «Αλήτη μαζέψου θα σε τελειώσω»

Σειρά μηνυμάτων φέρεται να επικαλείται στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε βάρος του Πάνου Καμμένου τον οποίο κατηγορεί ότι με τις ενέργειες του τον στοχοποίησε. 

Περισσότερα

Πυρά εναντίον του Δήμου Τρίπολης για τον Άγιο Βλάση - 70.000 τόνοι απορρίμματα στο Μαίναλο

Με μια εισήγηση - καταπέλτη εναντίον του Δήμου Τρίπολης αλλά και του δημάρχου Δημήτρη Παυλή ο περιφερειακός σύμβουλος κ.

Περισσότερα

Γιαννακούρας: 50.000 ευρώ για την αποκατάσταση του δρόμου Λεωνίδιο - Κοσμάς

Στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα της συνεδρίασης του ΠεΣυ τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας εισηγήθηκε την άρση επικινδυνότητας για τον δρόμο Λεωνίδιο - Κοσμά, ο οποίος έχει υποστεί καθίζηση εξαιτίας

Περισσότερα

Προσλήψεις κτηνιάτρων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου και εγκρίθηκε η πρόσληψη κτηνιάτρων στις Περιφερειακές Ενότητες.

Περισσότερα

Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τον Δήμο Τρίπολης (pics,vid)

Σε απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων προχώρησε την Δευτέρα 18/02/2019 ο Δήμος Τρίπολης.

Περισσότερα

Το Άστρος επισκέπτεται ο Παναγιώτης Νίκας

Το Άστρος θα επισκεφθεί στις 22 Φεβρουαρίου ο Παναγιώτης Νίκας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Νέα Δημοκρατία. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Περισσότερα

Περιφέρεια: 360.000 ευρώ για την αποκατάσταση γέφυρας στο Παράλιο Άστρος

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας εισηγήθηκε στα εκτός ημερήσιας διάταξης το κατεπείγον θέμα της επισκευής της γέφυρας του Ατσίγγανου, που κιν

Περισσότερα

Σελίδες