Επικαιρότητα

Latest

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στον Πειραιά

Iσχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Νοταρά στον Πειραιά.

Περισσότερα

Στην Οστρακίνα με φεγγάρι

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, σας προσκαλεί σε μία ιδιαίτερη - νυκτερινή ανάβαση στην Οστρακίνα, τη Δευτέρα στις 27-8-2018, για να απολαύσουμε, από την κορυφή του Μαινάλου, την Αυγουστιάτικη Σελήνη.

Περισσότερα

Αναρρίχηση στο Λεωνίδιο, μέρος δεύτερο! (vid)

Δείτε στο νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube, το 2ο μέρος από την επίσκεψή της Γερμανίδας αναρριχήτριας Tanja Reize στο Λεωνίδιο, τον Φεβρουάριο του 2018.

Περισσότερα

Μητσοτάκης: Δεν θα βγούμε από την κρίση με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή απάντηση στο διάγγελμα Τσίπρα, έδωσε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι «ο συμβολισμός της Ιθάκης είναι ψεύτικος», καθώς μετά το τρίτο «αχρείαστο» μνημόνιο Τσίπρα, αρχίζει ένα τέταρτο άτυπο μνημόνιο.

Περισσότερα

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου η κλήρωση σε Α' και Β' Αρκαδίας

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Αρκαδίας κάνει γνωστό προς τα σωματεία πως την Τετάρτη 29 Αυγούστου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης η κλήρωση των πρωταθλημάτων σε Α' και Β' Αρκαδίας.

Περισσότερα

Νέα δεδομένα στην ηλεκτρική αγορά μετά την εμπορική λειτουργία της μονάδας Μεγαλόπολη 5

Σε εμπορική λειτουργία δόθηκε από τις 14 Αυγούστου η μονάδα Μεγαλόπολη 5 της ΔΕΗ, η οποία επί μακρό χρονικό διάστημα βρισκόταν σε δοκιμαστική λειτουργία απολαμβάνοντας προτεραιότητα ένταξης στο σύστημα και δημιουργώντας, μεταξύ άλλων, επιπλέον στρ

Περισσότερα

Ψεκασμός για τη δακοκτονία αύριο στα Πούλιθρα

Από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγροτοκτηνοτρόφων Λεωνιδίου "Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ" ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί δολωματικός ψεκασμός στα ελαιόδεντρα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου

Περισσότερα

Πελοπόννησος Πρώτα: Πρόταση 9 σημείων για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

Μετά τα θλιβερά γεγονότα με τις πλημμύρες και τις φωτιές στη χώρα μας, ανακοινώθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις από την Κυβέρνηση ενώ στις συνεδριάσεις των Συντονιστικών Οργάνων Πολιτικής Προστασίας ακούστηκαν εύλογες και χρήσιμες παρατηρήσεις.

Περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Η κυβέρνηση απάλλαξε τον λαό από την εξαθλίωση

Το μήνυμα της Νομαρχιακής ΕΠιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για το τι σηματοδοτεί η σημερινή μέρα εξόδου της χώρας μας από τα μνημόνια:

Φίλες και φίλοι.

Περισσότερα

Σελίδες