Επικαιρότητα

Latest

Το κάψιμο του Ιούδα στα Παραδείσια Μεγαλόπολης (pics)

Την Δευτέρα του Πάσχα, μετά την λειτουργία στον Αι Γιώργη, έγινε για ακόμα μια χρονιά το Κάψιμο του Ιούδα στα Παραδείσια Μεγαλόπολης. 

 

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίων 

Περισσότερα

Αύριο ο διαγωνισμός Μαγειρικής στο Λεβίδι

Έρχεται στο Λεβίδι, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το πιο "νόστιμο" φεστιβάλ !!!
 Ανανεωμένο και αναβαθμισμένο σε σχέση με πέρσι αφού οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε 3 διαφορετικές κατηγορίες (παραδοσιακό ,gourmet και γλυκό).

Περισσότερα

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι (pics,vid)

Μπροστά οι γενιές του αύριο, να παλεύουν με σεβασμό. Και κάτω από τον μεγάλο πλάτανο οι γενιές του τώρα, με χαρά και συγκίνηση. Στο βάθος οι γενιές του χθες, κοιμούνται ήσυχα και βλέπουν περήφανα.                                               

Περισσότερα

Γιώργος Καμπύλης: Προχωράμε στη διακήρυξη για την προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας διακηρύττει ότι εκτίθεται σε ανοικτό δημόσιο διεθνή ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό η προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 999KW στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας , με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέ

Περισσότερα

Επισκέπτες αλλά και επιτήδειοι ρήμαξαν τον Πασχαλινό στολισμό στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη

Ο Δήμος Τρίπολης φέτος το Πάσχα είχε στολίσει με πολλά λουλούδια την πλατεία Άρεως και είχε φορέσει τα γιορτινά του για τους επισκέπτες και τους δημότες που γιόρτασαν το Πάσχα στην Τρίπολη. 

Περισσότερα

Συνελήφθη 20χρονος στο Ναύπλιο

Συνελήφθη, χθες (5.5.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -2- κροτίδες.

Περισσότερα

Πυθαγόρας 2024: Συγχαρητήρια της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Αρκαδίας στους μαθητές που συμμετείχαν

Το Παράρτημα Αρκαδίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.

Περισσότερα

Ανακοίνωση για την λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Λεωνιδίου

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σας ενημερώνει ότι η Λαϊκή Αγορά Λεωνιδίου λόγω επίσημων αργιών,  θα λειτουργήσει την Τετάρτη 8/5/2024.

Περισσότερα

Προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος

Πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση

εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

έχοντας υπόψη:

Περισσότερα

Οι εκδηλώσεις εορτασμού προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου προστάτη του Στρατού Ξηράς στην Τρίπολη

Σας γνωρίζουμε, ότι την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις εορτασμού προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου,  προστάτη του Στρατού Ξηράς, στο στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ».

Περισσότερα

Εντείνει τις πιέσεις η Εφορία για την είσπραξη οφειλών

Όπως επισημαίνεται στο Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΑΑΔΕ, το 2024 ενεργοποιείται ολοκληρωμένη στρατηγική είσπραξης στοχεύοντας στην αύξηση των εσόδων από ληξιπρόθεσμες οφειλές με βελτίωση, τόσο της οικειοθελούς συμμόρφωσης, μέσω κατάλληλης και έγκαιρη

Περισσότερα

Καταβάλλονται 18 επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

Σε πληρωμές συνολικά 18 επιδομάτων και προγραμμάτων αναμένεται να προχωρήσει την Παρασκευή 31 Μάη, το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο εποπτευόμενος Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Περισσότερα

Ο «Μπακαλόγατος της Ελένης» κλείνει τρία χρόνια και γιορτάζει με ένα μεγάλο γλέντι

«Ο Μπακαλόγατος της Ελένης» γιορτάζει τα τρία χρόνια λειτουργίας του και ετοιμάζει για εσάς μία ξεχωριστή βράδια για να γλεντήσετε με την ψυχή σας, με πολλές εκπλήξεις και δώρα

Περισσότερα

Βρέθηκε όπλο σε κελί του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού

Μεταμεσονύχτιες ώρες, χθες Κυριακή 5 Μαΐου 2024, σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν όπλο σε κενό, υπό κατασκευή, κελί του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού.

Περισσότερα

Με πλήθος κόσμου αναβίωσε το εντυπωσιακό, αρχαίο έθιμο του Αϊ-Γιώργη στη Νεστάνη (pics,vid)

Με τη συμμετοχή πολύ κόσμου, μικρών και μεγάλων, αναβίωσε και εφέτος, Δευτέρα 6 Μαΐου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου το λαϊκό δρώμενο - έθιμο του Αϊ-Γιώργη στην τοπική κοινότητα Νεστάνης του Δήμου Τρίπολης.

Περισσότερα

Σελίδες