Οικογένεια στην Τρίπολη χρειάζεται βοήθεια

Οικογένεια στην Τρίπολη χρειάζεται βοήθεια

Ιούλιος 20, 2019 - 10:25
9 σχόλια

Μια οικογένεια στην Τρίπολη ζει σε κατάσταση μεγάλης ανέχειας.

Λείπουν βασικά πράγματα, στάζει η στέγη στην κακοκαιρία με αποτέλεσμα τα παιδιά τους να βρέχονται και δεν έχουν ηλεκτρικές συσκευές και άλλα πολλά.

Θέλει επιδιόρθωση η στέγη και ότι άλλο μπορείτε να προσφέρετε

Μπορείτε να βοηθήσετε; 

Αν ναι καλέστε στο 6984197950

 


9 Σχόλια

Ποια οικογένεια είναι. Για να στείλω λεφτά χρειάζομαι ονοματεπώνυμο. Και επίσης δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Θέλω να μου γράψετε ποια οικογένεια είναι. Και.... Μένω και εγώ στην Τρίπολη

Φίλε Τάκη καλά κάνει κ ζητάει περισσότερες πληροφορίες ο ανωνυμους γιατί στις εποχές που ζούμε σε εξαπατουν για πλάκα. Νομίζεις μόνο με το τηλ δεν μπορεί να σταθεί ολόκληρη απάτη; Εγώ την πάτησα με ένα παιδάκι που κ καλά είχε καρκίνο. Και προς Θεού. Δεν λέω ότι η παραπάνω έκκληση δεν είναι αλήθεια απλά δεν ξέρω αν είναι ψεμματα

Αν κάποιος από τους συζύγους ψάχνει για δουλειά ίσως μπορεί το πορταλ να βοηθήσει να βρεθεί εργασία, τουλάχιστον να έχουν ένα σταθερό εισόδημα και να μην εξαρτώνται μόνο από τις προσωρινές δωρεές.

Καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να απευθυνόμαστε στις αρμόδιες κοινωνικες υπηρεσίες και μέσω αυτών να ζητείται οποιαδηποτε βοήθεια, αν χρειάζεται, από τους συμπολίτες, επιχειρησεις ..... Παρόλα αυτά οι αρμόδιοι μπορούν να παρεμβουν εστω και τωρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.