Οι Βρασιές έχουν 60άρα επίθεση με μονοψήφια άμυνα

Οι Βρασιές έχουν 60άρα επίθεση με μονοψήφια άμυνα

Μάρτιος 20, 2022 - 11:32
1 σχόλια

Οι Βρασιές κέρδισαν με σχετική άνεση και σκορ 0-4 το γειτονικό ντέρμπι με το Κορακοβούνι και συνεχίζουν να απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Αρκαδίας.

Οι κιτρινόμαυροι για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί στην επίθεση τους ενώ ταυτόχρονα κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους έχοντας φτάσει πια σε πολύ υψηλούς αριθμούς στατιστικών με τις επιδόσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα το σύνολο του Αγίου Ανδρέα σε 20 αγώνες της έχει σκοράρει 60 τέρματα που την καθιστούν μακράν την καλύτερη επίθεση της πρώτης κατηγορίας την ίδια στιγμή που με τα 9 γκολ παθητικό είναι η μοναδική ομάδα στην Α’ Αρκαδίας και γενικά στο τοπικό πρωτάθλημα με μονοψήφιο αριθμό στην άμυνα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αδαμογιάννη μοιάζει με μια καλοκαρδισμένοι μηχανή η οποία διαθέτει στο ακέραιο ποιότητα και εμπειρία και ταυτόχρονα έχει πολλές επιλογές στο παιχνίδι της κάτι που αποτυπώνεται με πλήρη σαφήνεια και στο κομμάτι των αριθμών.

Για τις Βρασιές τα σπουδαία είναι προσεχώς καθώς υπάρχει η ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας με τον Ερμή αλλά και τα ντέρμπι που θα κρίνουν τον πρωταθλητή στην Α’ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.